Natti Natti

Då var ännu ett avsnitt av paradise hotel slut. Tänk vilken tur att vissa människor är så pinsamma, annars ahde vi inte haft några bra tv program att kolla på right? ;) Nu blir det lite små fix sen sängen för mig. Hoppas nu att ni allihopa drömmer söta drömmar om era prinsar och prinsessor så hörs vi mer imorgon sunshines. Kisses <3

Do you remember ?

Då var måndagen avklarad gott folk. Imorn är det tisdag och då börjar julkalendern wiee!! :D Dagen har varit som vilken måndag som helst, grå, lång och alldeles alldeles tråkig. Inte mycket nytt där. Efter skolan drog jag och Tillus hem till mig en stund sen besöktes jag av mr ex dun dun dun dun. Nej men han skulle hämta lite kläder som var kvar efter alla dessa månader, så snackade vi lite bara. Sen blev det ännu ett hemligt möte med Tillus. Vi satt och prata hur länge som helst, konstigt hur mycket man alltid har att prata om. Imorn är det tisdag. Jag funderar på att vara ''sjuk'' om jag inte är sjuk. Känns som att det behövs en plugg dag. Tänkte även passa på att hämta min moppe och banka lite vett i alla nötskal som vandrar runt här på Värmdö. Nog pratat om mig. Nu ska jag kila ut och slänga iväg ett hej till min papi som är hemma idager. Vi hörs mer om en stund. Shulululu på er ;)

All the alcohol in the world would never help me to forget

Då var det söndag och ännu en helg var slut. Tiden går så sjukt fort nu och veckorna bara springer iväg. Tänkte berätta lite kort om min helg eftersom att jag inte har haft tid att skriva på dom senaste dagarna.
Fredags: Efter skolan åkte jag, Tillus, Natta och Madde in till stan och hämtade ut biljetter till filmen Luftslottet som sprängdes. Sen blev det käk på donken och köp av godis innan vi fick stressa in till filmen som var riktigt bra faktiskt men sjuuukt lång. Över 2 timmar tror jag allt att vi satt där. Sen efteråt började vi röra oss hemåt allihopa men jag och Natta stannade i Slussen för att vänta på Feffe som kom efter ungefär1 och en halvtimme. Vi gjorde inte mycket alls utan jag och Natta bestmmde oss för att knata hem till mig. Den promenaden blev sjukt lång måste jag säga, det blev prat med väktare, prat med David, prat med killen som snodde min moppe och sen så var det nått inbrott i skolan. Men till slut kom vi hem och somnade som stockar i bäddsoffan. Lördagen ägnade jag och Natta åt att sova, sova, sova, sova och kolla på Sex And The City var allt vi gjorde. Sen blev det kväll och vi drog till Hemmesta där vi träffade lite folk på Thaien och hade oss medans vi väntade på Feffe. När Feffe väl kom så knatade vi hem till Simon och var där ett tag innan vi bestämmde oss för att röra oss hem till Natta för en chill kväll.
Idag: Idag vaknade jag vid 10 tiden och tog bussen hem med Feffe och Simon. Sen bar det av till gymmet med Madde i 2 timmar, det var riktigt skönt att bara springa av sig. Sen så mötte jag upp Tillus och vi strosade runt i stan några timmar. Nu är jag sjukt trött och ska försöka hålla mig vaken i en timme till för att se Paradise som inte går att missa ;)  Vi får höras mer imorn när jag är piggare för nu ska jag krypa ner i sängen och glo tv. Pussar på er allihopa

Något att tänka på peeps

Det finns ett helvete: Att vara ensam, De finns ett paradis: Att kunna vara de.

Love the pic'


Fittan som snodde min moppe

Alla kanske inte vet det men i tisdags natt blev min moppe snodd utanför mitt hus. Vi polisanmälde dirket morgonen efter och sen tänkte jag inte mycket mer på det trots att jag var sjukt arg. Sen i onsdags såg 2 kill kompisar till mig att det var någon som var ute och åkte på den fast dom hade tagit bort registrerings skylten, och imorse ringer Madde mig och berättar att hon har fått reda på vem det är, så jag, natta och feffe fick skjuts av Anders våran lärare dit och det första jag gjorde var så klart att springa och kolla moppen som var helt förstörd, sen kom polisen och det blev ett jävla stohej. Tillslut kom den lilla snorungen ut och jag fick skrika på honom lite granna iallafall. Nu ska moppen in på lagning och det kommer bli en utredning på det här för det är inte första gången lill jonnis som han kallas snor någonting. Så nu ska jag reda ut allt det här en gång för alla och sätta dit honom riktigt ordentligt. Han ska få ersätta moppen, allt som låg i den och släp kärran vi måste hyra för att få hem den. Så om du läser det här jonnis min älskling så vill ajg bara säga att jag saknar dig såååå mycket gubben och att jag längtar tills vi träffas hos polisen. Puss på dig BBY!!!!!!!!

Sussa soet

Sweet dreams are made of this!

True or false it may be

Blev inget inlägg igår heller eftersom att jag tog 5 bussen till Natta för att vara där och plugga och snacka hela kvällen. Blev mindre plugg och mer snack men trevligt och mysigt var det i alla fall. Konstigt att man alltid kan ha så mycket att prata om. Åkte som sagt hem till henne vid 5 tiden, vi käkade, drog till Hemmesta med Jonis och Linda och hamnade mitt i en liten bil jakt haha ;) Sen satt vi vid varsin dator och pluggade lite, kollade på otroligt roliga videoklipp, gick runt och sjöng och var allmänt omogna men kul var det. Vi somnade väl vid halv 1 tiden, sov som vanligt som en prinsessa som jag alltid gör hos henne. Idag var det vanlig skola, va med Tillus och Lycke en stund sen har jag bara pluggat som en dåre för att få klart lite granna såhär innan jullovet. Imorn väntar hälsodag i skolan, gymmet och öppethus för mig så det är ännu en fullspäckad dag precis som alla andra dagar innan jullovet. Men det är väl bara att ligga i in i det sista, dom brukar ju säga att man klarar allt bara man vill eller hur? ;)

Sommar tider hej hej vi saknar dig !


Lägg dags


Då var paradise hotel slut för dagen, det är synd att avsnitten är så korta. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge right? Nu ska jag gå och borsta gaddarna sen ska jag krypa ner i sängen. Godnatt på er sunshines, sov gott och dröm söta drömmar om era älsklingar nu <3

I'm back

Var ett tag sen jag skrev nu så jag tänkte att jag skulle berätta lite om helgen. I fredags var det som sagt gymnasiemässan med alla nior. Kände mig bara ännu mer vilsen när jag gick därifrån med tanke på hur många olika alternativ det fanns som man inte ens har funderat på förut. Efter det drog jag, natta och feffe och käkade med jonis och billy en snabbis sen bar det av till gymmet för mig. Kom hem, somnade en snabbis och vaknade av ljudet av skratt eftersom att mr bean filmen hade gått igång på min tv. Sen spenderade jag min kväll med feffe och Billy och lite annat folk hemma hos Billy. I lördags var vi hemma hos natta jag, dennis, olle, viktor, danne, rille, feffe och natta förstås ;) Blev en rätt mysig kväll tillslut och jag somnade på bio golvet.

Idag är det måndag, veckan är igång igen och jag har precis varit med Rebecca på gymmet i en timme, blev inte så jätte seriös träning idag eftersom att det slog oss hur jävla svaga vi är men men något fick man väl i alla fall gjort. Planerna för kvällen är att försöka att få lite läxor gjorda för det måste verkligen bli klart nu när jul lovet och allt närmar sig. Sen klockan blir det Paradise Hotel, ni missar väl inte det gott folk? ;)

To know you all wrong, we were

Älskar verkligen låten! Har suttit och kämpat med att försöka lära mig den på gitarr hela veckan, men man kan allt om man vill så det är väl bara öva vidare right? ;)

Band of horses - The funeral


No stress!

Är äntligen klar med mitt evighetslånga NO arbete. Det som kommer avgöra mitt slut betyg i fysik. Har gjort dom sista ändringarna nu och nu är det klart. Känns riktigt jävla skönt att bli av med det där. En dag sent blev det men men, jag slapp undan redovisningen idag i alla fall så det löste sig med det. Igår han jag inte skriva någonting. Va med Tillus efter skolan, vi pratade igenom allt smaskigt skvaller från senaste tiden sen drog jag och tränade spinning med rebecca. Känner att vi har blivit riktigt duktiga på tränings fronten nu ;) På kvällen sen blev det lite små kaosigt hemma så jag tog 10 bussen till Natta och spenderade kvällen och natten där. Som vanligt sov jag som en prinsessa, som ajg av någon konstig anledning bara gör när jag är där. I skolan hade vi en gubbe och en kille på besök som pratade om andra världskriget, rasismen och massa annat, var riktigt intressant att lyssna faktiskt. Idag har jag pluggat hela dagen lång känns det som, träffade Maddelitooo en snabbis också men det är i stort sett allt. Imorn bär det av till gymnasie mässan, där ska vi börja fundera på valen som kommer bestämma våran framtid. Känns ju inte alls viktigt nejdå... Så vi får väl se vad jag springer iväg och kollar på för gymnasium imorn. Det blir iallafall skönt att vi får sluta direkt efter mässan så vi kommer sluta vid 1 tiden imorn och då blir det träning och plugg för min del så får vi se vad som händer på kvällen sen :)

Break your little heart

Låten gör mig glad vilket är rätt så konstigt med tanke på vad den hendlar om men men jag tänkte dela med mig
lite av min musik till er i alla fall! :)
All time low - Break your little heart
Don't be so sentimental, no
This is love is accidental, so
Give it up
This was never meant to be
More than a memory for you

Dancing in the moonlight

Hemma från jobbet nu, sjukt vad ungarna var irriterande idag. Usch fy och blä! Nu ska jag plugga, Tillus kanske svänger förbi och hjälper mig sen så jag slipper vara ensam hemma igen :) Kisses!
Nädeli och jag för ett bra tag sen nu :) <3

Natti natti

hmm, kanske är dags att gå och lägga sig snart så att tankarna hinner snurra klart innan klockan blir för mycket. Godnatt på er sunshines, sweet dreams <3

Ska det vara så svårt?

Varför finns det så jävla mycket regler för kärlek? Vad man ska och inte ska göra, vad man får och inte får göra. När man ska höra av sig, när man inte ska höra av sig. Borde inte kärlek vara den enklaste saken i världen egentligen. Åtminstone om två personer känner samma sak. Men det är väl vägen dit som är det svåra antar jag.

you can never say never

Första skoldagen avklarad. Känner på mig att jag har en skit vecka framför mig med massor av prov och stora betygsavgörande inlämningar så snart är det väl dags att ta tag i läxorna antar jag. Idag har jag varit i skolan som vanligt, sämre humör än vanligt hade jag i alla fall. Efter skolan drog jag och Rebecca som sagt och körde spinningen på gymmet. Jobbigt som satan när man sitter fast där inne men sjukt jävla skönt när man är klar är det i alla fall. Efter passet drog jag hem till ett tomt hus, kom på mig själv med att inte ens vara mörkrädd vilket var skönt. Satte mig framför mitt kära One Tree Hill och käkade middag. Kände mig riktigt deprimerande där i min ensamhet måste jag erkänna haha. Men så småning om kom mamma och faktiskt även pappa hem. Vi ska få ha honom hemma några dagar den här veckan tur som vi har! Skickar med 2 låtar från OTh med bandet The fray som jag har lyssnat sönder under dagen. Inte ofta det händer att jag lyssnar  så mycket på deras musik att jag får skavsår i öronen måste jag säga.
The Fray - You found me
The Fray - Never say never

ööö

Söndag söndag söndag. Hatar den dagen. Man vet att det är skola dagen efter så därför är hela dagen förstörd. Har massor av saker jag borde göra men jag orkar verkligen inte, inte idag, är på grymt dåligt humör.
Helgen har spenderats hos Natalojn.  I fredags tog jag och Lollan en tidig buss ut till henne. Vi tränade ett bra tag sen lyckades vi slänga ihop amerikanske pannkakor, helt okej blev dom faktiskt. Senare på kvällen gjorde vi inte mycket alls. Satt och spelade lite musik, pratade, satt och sjöng allt från Ted gärdestad till Metallica för full hals och somnade hyfsat tidigt. Morgonen efter fick jag skjuts hem av Nattas Bygg arbets gubbe och va hemma ett tag sen tog jag en sväng till gymmet och sprang av mig sen åkte jag med feffe tillbaks ut till boda och så småning om kom ven Billy, Antfolk och Robin dit och även Kevin och Linus va där ett tag. Vi satt och kollade UFC med nattas far, lirade biljard och kollade på en sjuk film tills klockan blev alldeles för mycket. Mycket mer än så orkar jag inte berätta för er gott folk. Känner att det här blev ett otroligt inlägg men jag orkar inte mycket mer just idag. 

Imorgon efter skolan kommer Rebecca hit sen hade vi tänkt att ge oss iväg till gymmet för att köra lite spinning. Sen måste jag verkligen ta tag i allt plugg jag har att göra men just nu orkar jag verkligen inte med det.

Always love

Då var mitt tv tittande för kvällen slut. Missade programmet jag helst ville se, mammas pojkar på tv4. Sjukt underhållande måste jag säga! Har slösat dom två senaste timmarna på skit dåliga tv program och Farmville. Har inte gjort nån nytta överhuvudtaget men det kan också vara skönt ibland. Nu funderar jag på om jag ska orka gå upp och lägga mig så att jag somnar i tid idag men det kommer troligen ändå inte hända eftersom att jag har haft lite svårt med somna biten på senaste tiden så jag kör på taktiken att sitta vaken tills jag blir riktigt underbart trött och sen krypa ner i sängen istället. Helt onödigt inlägg. Men men har man inget bättre för sig så är det så det blir.
Åååh, vill vill vill tillbaks nu! Älskar staden där ingen är som den andra tänk om det kunde vara så överallt?

i'll be okay

Då var ännu en dag nästan avklarad. Vi hade ju som sagt en liten foto tävling inne i stan. Blev faktiskt riktigt kul till slut, fast eftersom att vi var ute precis hela dagen frös man rätt så rejält i slutet av dagen. Efter stan mötte jag upp Madde och Simon, sen åkte jag och Madde vidare på hemligt uppdrag och träffade en hel del filurer och vi hamnade såklart på tomtebo i slutändan. Var bara där ett litet tag sen följde jag med Tillus hem och vi lagade mat och myste. Nu har jag precis kommit ut från en varm och skön dusch och nu blir det tv soffan med mamma en stund sen är jag tillbaka så ni behöver itne sakna mig för länge ;)

.

Fick precis ett oväntat samtal, kan folk förändras trots allt?

Shopping

Efter att ha gjort min bild uppgift duktigt idag så åkte jag hem till Tillus en sväng, ingen verkade vara i skolan så Madde, Lycke och Emmie kom också dit. Sen drog mamma och jag in till NK och det blev en hel del shopping. En riktigt fin jacka som jag har spanat in ett tag nu, ett par sjukt snygga Nudie jeans, Ett par underbara Tommy Hilfiger chinos, ett par skor och en super mysig kofta blev det. Riktigt nöjd är jag måste jag säga. Ikväll har jag rensat min garderob för jag kände hur krisigt det va där inne, fick inte plats med kläderna längre så det blev till att göra en liten rensning och det blev en hel massa saker som rök så nu har jag lite mer plats i alla fall. Annars har väl kvällen bestått av matlagning, bonde söker fru och greys anatomy med mamma. Imorn bär det av till stan för en foto tävling med skolan sen efter skolan ska jag möta upp Maddiiisch så vi lär ju höras imorgon då antar jag. Nu blir det lite plugg, lite fix och lite sova. Klart slut ut!

You lost your try

Hemma från skolan idag alltså eftersom att jag skulle fixa lite grejer. Men det blev inte av så jag har bara varit hemma och pluggat idag faktiskt. Sov jättedåligt inatt så jag passade på att ta en sovmorgon, antar att jag har för mycket att tänka på för att mitt huvud ska kunna koppla av. Men men, man får se det från den positiva, jag slapp i varje fall skola idag och dessutom har jag fått sjuk mycket gjort vilket känns skönt!
Coldplay - See you soon
En helt underbar låt med ett helt underbart band. Älskar den, älskar dom!

I see you soon

I'm afraid to wake up from a dream and see It never really happen to me.

You don't know what it's like to be me

Känns som att jag fortfarande har helg. Har precis käkat middag med min kära mamma, trodde att pappa skulle vara med också men det visade sig att han har åkt iväg igen. Kunde inte skriva igår eftersom att jag var hemma hos Natta med Feffe,  Lollan, Antfolk, Herman och Friberg. Vi hade en myskväll där med lite film, flipperspel och en hel del snack. Riktigt skönt var det faktiskt. Imorse när vi vaknade fixade sig jag och Natta fort som attan sen bar det av in till stan. Vi åkte först till Värmdö Gymnasium för att vi skulle hämta våra halsdukar som vi hade glöämt hos Wille. Det tog oss ett bra tag eftersom att både jag och Natta var inne i våra egna världar och åkte fel och hade oss ett antal gånger. Sen mötte vi upp Linda och gick runt på NK med henne ett tag. Ikväll blir det väl bara lite tv tittande med mamma bara. Imorn så blir det ingen skola för min del eftersom att jag har lite saker att ta hand om på dagen som jag känner är skönt att få avklarade. Sen ska jag och mamma röra oss in mot stan vid lunch tid imorn och kolla efter en vinterjacka, skor, jeans och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha i garderoben. Skickar med en låt som det har lyssnats på en hel del den här veckan.
Metallica - Hero of the day

one less lonely

man ska sikta högt även om det gör ont att falla
Du måste sikta högt även om det gör ont att falla.

On a road to nowhere

Jag orkar inte, skrev precis ett sjuhelsikes långt inlägg om min helg som lyckades raderas. Så nu får jag sitta här och skriva om det medans allt jag egentligen vill är att slänga mig in i en varm dusch med mitt nya shampo menmen eftersom att uppdateringen har varit så dålig i helgen så får jag pina mig igenom några minuters skrivande.

Fredag: I fredags höll vi som sagt till hos Natta där Jonis och Lund hade 18-års fest. Det blen en sjuk men ändå lyckad kväll. Det va skratt, skrik och tårar men tillslut blev allt bra iallafall. Kom i säng vid 7 tiden på morgonen efter att ha bastat i en kall bastu och irrat runt utomhus barfota och utelåst. 

Lördags: Väcktes vid 12-tiden och gick till bussen med Feffe, trött och sliten. Kom på att jag inte hade nån husnyckel så historien upprepade sig två gånger samma dag och jag var utelåst igen men som tur va va Tillus hemma så jag va hos henne och sov tills mina föräldrar kom hem. Åkte till natta på kvällen igen där Lollan redan va. Spenderade kvällen i Evlinge med lite kompisar sen va det taxi hem till Natta som gällde där sömn väntade. 

Söndag: Idag har varit en helt ointressant dag därför känns det inte som att ni behöver få reda på vad jag har haft för mig. Men nu ska jag i alla fall röra mig mot duschen så vi hörs mer senare gott folk. Puss på er!

Du är min pappa!

Du hör dåligt, du ser dåligt, du glömmer bort saker och du håller aldrig vad du lovar. Du är allmänt klantig och du är nästan aldrig hemma. Men trots allt det så är du min alldeles egna lilla pappa så grattis på fars dag!

A twist in my story

Fredag då. En skolvecka till avklarad. Nu blir det duschen sen va med Tillus ett tag sen bär det av hem till Natta för en helkväll där. Ha det så bra och kör så det ryker denna fredag mina vänner!

And don't it make you sad to know that life is more than who we are

Kom precis hem från Tomtebo, har varit där sen klockan 2 idag eftersom att vi hade turen att sluta tidigare idag. Jag, Mischa, Nickie och Emma bestämmde oss för att testa på breakdance passet vid 7, blev inte så mycket breakdance men kul som fan vare iallafall, vi körde lite battles och hade oss där inne. Planerna för ikväll är plugga, duscha, kolla nått avsnitt av one tree hill. Måste bara berätta om ett samtal jag hade idag med en kille i min klass måste jag säga, Ibland får man sånna där ögonblick när man bara stannar upp och tänker efter och det fick han mig att göra så tack Nils, du gör mig till en bättre människa!

Något att ta en funderare på

Vågar du aldrig chansa och riskera att förlora kan du heller aldrig vinna. Så sluta gå runt och vänta, gör det ni vill och gör det nu, säg vad ni vill och säg det nu. För vi lever trots allt bara en gång och ingen vill väl behöva gå runt och undra tänk om resten av livet. Det är bättre att våga chansa, våga riskera än att aldrig få veta vad som hade kunnat bli.

Keep your head held high on your road to the broken tree house.

Har precis pluggat i nästan 50 minuter. Känns skönt att få lite läxor avklarade. Jag har en hel del på hög nu eftersom att jag har latat mig hela terminen. Min dag började som alla andra idag. Försov mig en halvtimme, stressade till skolan och pinade mig igenom hela dagen. Efter skolan gick jag till tomtebo och va med Madde medan jag väntade på att mitt utvecklingssamtal skulle börja. Sen började skiten, helt kaos blev det och vi satt där inne i över 2 timmar innan vi var klara. Det var faktiskt jobbigare än jag trodde att se på papper hur långt ner i skiten jag har satt mig, det kom upp en hel del känslor medan man satt där och skulle komma fram till anledningar till varför allt var som det var och vi kom fram till en hel del. Efter det evighetslånga utvecklingssamtalet åkte jag och mamma till Ica och handlade och hade oss sen åkte vi hem. Trots allt känner jag mig i alla fall lättare. Nu vet jag vad jag har framför mig så nu är det bara att lyfta på huvudet och ta nya tag och det tänker jag göra! / J
/

Beacuse maybe, you're goanna be the one that saves me

Tisdag dåra. Sitter här vid en dator fylld med virus, ont i halsen har jag och vädret är hemskt. Inte mycket positivt med den här dan inte måste jag säga. Dagen har varit lång idag, har hänt alldeles för mycket idag igen men det är bara hoppas att allt löser sig till det bästa. Efter skolan jobbade jag, ibland brukar dom små 3-åringarna kunna få mig på någorlunda bra humör men idag gav dom mig tyvärr bara huvudvärk, efter jobbet åkte jag till min lille underbara vän Adrian en stund, somnade hos honom och bestämde mig för att det kanske var dags att åka hem då. Ikväll blir det väl lite tv-tittande med mamma för pappa åkte igen i morse så det är bara vi kvar här hemma. Igen. Som ni märker så är jag inte direkt på strålande humör idag så ursäkta mitt inte så upp piggande inlägg men alla får vi ha dåliga dagar och idag var en av mina så det är bara leva med det och leva med mig. Over and out!


You spinn my head right round

Inte mycket sömn här inte. Mitt huvud vill inte sluta tänka, alldeles för mycket tankar där inne just nu. Inte bra jossan, inte bra alls!

I don't wanna be anything other than me

One tree hill är i full gång på tv:n. Det är skönt att sitta och kolla på sånna här tv serier och insee att men inte är den enda här i världen som har probem. Visst det är itne på riktigt men det är en liten tröst iallafall. Idag har jag suttit och kollat på massor av gymnasien. Känns skönt att sitta och kolla på något nytt, en ny start, nytt folk, på ett nytt ställe. Jag har kollat en hel del på utlandsstudier och det känns som nått som skulle passa mig. Et år i USA elelr ett år i Spanien har jag kollat på. Ska bli kul att dra på öppna husen och se lite mer. Det känns iallafall skönt att jag vet lite mer vad jag vill göra nu¨, då känner man sig inte lika vilsen längre, man har ngot att se fram emot när allt är jobbigt som det verkar vara rätt ofta just nu. Alldeles för mycket tankar snurar runt just nu inte bara i mitt huvud utan i många andras också. Hösten är jobbig, jobbig för dom som har någon, dom som inte har någon och dom som önskar att dom hade någon, önskar att dom hade den där. Trots allt skit som kretsar i mitt huvud just nu så mår jag bra måste jag säga. Det är bara en sak som saknas </3

I can't get to you

Äntligen har jag fått kolla på mitt efterlängtade one tree hill. 3:e säsongen är jag inne på nu och det är svårt att inte bli beroende. Första skoldagen efter ett långt lov hade vi idag. En lång och väldigt händelserik dag måste jag säga. Mer om den senare, nu ska jag ut på hemligt uppdrag med mickeeeeeeeee!!

RSS 2.0