I'm caling out to you again wherever you are.

Hallå sunshines. Vet att jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna eller aa nästan senaste veckan men men. Har hunnit haft en riktigt nice fredag, helt okej men väldigt händelserik lördag, slapp söndag, 2 tema dagar i akoslan, en massa shopping och färgat håret så ni har missat en del ;) Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet. Ska troligen vara med Tillus efteråt sen på torsdag blir det en tripp till nagelsalongen igen och fixa iordning naglarna lite. Sen förhoppningsvis en partyfylld helg och efter helgen bär det troligen av tillKevin uppe i kalla Ljusdal. Så mycket planer är det nu men det känns roligt. Nu måste jag plugga för jag hade totalt glömt bort alla mina läxor eller förträngt det, aja nått av det i alla fall så nu måste jag plugg plugg PLUGGA!!!

And you'll come back to me

And I could write a book
The one they'll say that shook
The world, and then it took
It took it back from me
And I could write it down
Or spread it all around
Get lost and then get found
And you'll come back to me
Not swallowed in the sea
And I could write a song
A hundred miles long
Well, that's where I belong
And you belong with me

I look after you

Hallu sunshines! Sitter i skolan, NO och det är näst sista lektionen sen är det sut på ännu en dag woohoo! Har bara idrott kvar sen bär det av in till stan med Emmie som jag inte har varit med på ett bra tag. Dagen har varit bra, pannkakor till lunch och sköna lektioner. Och ni glömmer väl inte att det är fredag imorgon så tagga folket !

Skickar med en låt som har spelats i mina öron hela dagen. En låt som fick mig att släppa taget om dig.



Red Jumpsuit Apparatus - Face down

Can you meet me half way

I spend my time just thinking, thinking, thinking about you. Every single day beacuse I'm really missing, missing you


Är det glassiiiiiigt

Ny duschad, nyss käkat mat, bara två dagar kvar i skolan, solat, shoppat, ska snart träffa Adrian. Det har varit en bra dag idag helt enkelt. Imorn börjar jag min dag med Svenska hörförståelse sen efter skolan blir det in till stan med Emmie. Så idag är little miss sunshine här för att stanna woooohooo! Nu blir det ut på promenad med bästavänn. Kisses my friends !

I hate missing you but I still want to beacuse the only one worth missing is you

Då var det kvällen. Klockan är över 10 och med tanke på hur lite jag sov inatt borde jag försöka somna nu men jag tänkte att jag skulle vara snäll och vänta tills min stora syster kommer hem från Englands resan och höra lite hur hon har haft det. Idag har jag inte gjort mycket, skrivit en ordentlig bit på min NO uppsats som faktiskt nästan är rolig att skriva tro det eller ej! Sen träffade jag Christopher en stund och sen har jag såklart kollat en hel del på mitt kära One tree hill. Man måste ju passa på när man har 6:e säsongen hemma. Imorgon blir det skuuulan som vanligt, man måste ju trots allt gå dit så det är bara att pina sig igenom en dag till i fängelset, men varje dag man går det blir det en dag mindre kvar så man får ta och se det från den ljusa sidan. Efter skolan ska jag och cooola matilda röra oss in mot stan för lite shopping och andra mysiga tjejgrejer. Sådär nu vet ni allt intressant tror jag faktiskt. Aja vi hörs mer om en stund. Over and OUT !

Girls wanna have fun

Some boys take a beautiful girl and hide har away from the rest of the world. I want to be the one to walk in the sun !




Goder morgon

Har inte lyckats komma in på bloggen förns nu. Sitter i skolan och väntar på hjälp från våran NO lärare Johan som verkar väldigt upptagen. Tisdag idag, gymnasievalen ska in under Nonnes dörr. Har inte lyckats få mycket sömn inatt så trött är jag måste jag säga. 4, 5 timmar blev det bara och jag som egentligen behöver sova lika mycket som en bebis klarar mig inte på det. Hoppas eran dag blir bra nu så hörs vi mer senare / Eran josefin

Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på

Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks

Superhuman <3

Har precis lagt på luren efter ett samtal med killen som jag hade velat dela min alla hjärtans dag med, men vissa saker kan man bara drömma om. Som att vi skulle ses idag, bara att hålla tummarna för att det blir nästa helg, för hoppas ska man aldrig sluta göra. Min dag spenderade jag på nagelsalongen, blev riktigt bra måste jag säga. Sen va jag med felicia resten av dagen och vi lyckades väldigt bra med att pigga upp varandra kan jag säga, en hel del härliga skratt blev det. Har även varit med min bästevänn adrian ikväll och valt gymnasium så jag har hunnit med mycket ! nu blir det sängen. Puss på er sunshines !

what do you do when your dreams don't come true

I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart
Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

when will I see your face again

Tired and lonely still we stand, on a road to nowhere. Trapped in a world of endless days.

Äntligen påväg

Äntligen hemma efter en lååång kväll. För den var verkligen lång kan jag lova. Vi åkte till Ingarö tillslut. Jag drog först med Gurra hem till honom sen plockade vi upp Sam och drog till ingarö. Blev en rätt lyckad kväll tillslut och vi lyckades sno skjuts hem av värmdö polarna eftersom att vi missade sista bussen hem. Usch hatar att vara vaken så här sent för då funderar huvudet som mest....

don't you worry, I'll be here

Hallu allesammans little miss sunshine är här igen. Hel helg helgen är här äntligen. Lördag idag fredag igår. Gårdagen spenderade jag med Adrian och Pontus och sen även Viktor och Gustav. Vi ägnade oss åt OC kollande, ägg kastning och massa andra sånna där super duper mogna äventyr. Men kul hade jag och killarna visste hur man lyckades få mig på glatt humör. Somnade hos adrian vid 11 tiden, sen var dom sjyssta och följde mig hem vid 12 när jag vaknade så jag somnade ganska fort när jag kom innanför dörren. Idag har jag spenderat hela dagen i stan. Fick med mig en blus, en kofta och en super mysig rosa mjukisdress hem så nu har jag shoppat mig lycklig och glad. Kvällens planer är antagligen party men vi får se vart allt tar vägen. Kul ska jag i alla fall ha för det förtjänar jag att ha idag så det så. Aja nu ska jag ringa några samtal, dricka mjölk och kanske byta om och fixa mig lite. För som ni ser på bilderna så är jag inte festklädd ;)
It's Little miss sunshine

Baby you're the best part of my dream

Inne nu efter en av min och adrians traditionella kvälls promenader. Bättre bästavänn får man leta länge efter. Nu blir det tv, lite musik lyssnande sen försöka få ur alla tankar i huvudet och försöka få en ordentlig natts sömn för det kan jag behöva.
Jag saknar dig så att det gör ont  

Got me trippin'

Inte mycket skrivande den här veckan jag vet jag vet ! men det får det bli ändring på. Har ju varit mycket stress med nationella sen har jag inte varit hemma nånting i stort sett så där har vi några bra bort förklaringar i alla fall.
Just nu sitter jag här vid datan, kom precis in efter att ha träffat Jimmy och Lowén en sväng ute i kylan. Sitter och kollar på coola cribs på MTV. Imorgon är det äntligen fredag, har varit en riktigt slapp vecka med tanke på att vi har varit lediga och grejer men en helg känns väl behövlig måste jag säga. Behöver vila huvudet ett tag känner jag för allt står inte rätt till där uppe just nu. Nu är vi ju inne i februari också. Vet inte hur man ska beskriva början på året, kaosig, stormig, rörig. Mycket saker har hänt i alla fall, både positivt och negativt men det kanske har hänt lite väl mycket föt tankarna slutar aldrig snurra. Usch usch usch vore inte helt fel med lite svar på alla frågor nu.

When I wake up, then I know I'm gonna be. I'm gonna be the girl who wakes up next to you.

God morgon sunshines. Sitter i mitt kök, hör hur pappa borstar tänderna och hur syrran river ut hela garderoben i jakten på dom rätta kläderna. Ja en helt vanlig fredags morgon helt enkelt. Solen skiner idag vilket innebär att det också är riktigt kallt ute men det är det värt för solen piggar upp! Ska strax bege mig mot bussen och in till stan. Jag vet att jag borde ligga hemma när jag är sjuk men jag ser det som vila att går på stan så det får duga ;) Efter stan ska jag nog åka upp till Nickie en stund sen får vi se vart dagen och kvällen tar vägen. Men ha det så bra idag, ta det lugnt ute i halkan och alla ni som är lika klantiga som mig tar det extra lugnt ! Kisses

please come and see me again, I've never felt more alone

Har fått nått ryck dom senaste dagarna och lyssnat på alla gamla aqua favoriter från när man var liten. Man blir aldrig för gammal för aqua måste jag säga ;)

You'll be the prince and I'll be the princess

Sitter här i min älskade Juicy Dress. Ont i huvudet har jag men trött är jag inte, sover så mycket på nätterna och dagarna nu så jag är aldrig trött på kvällarna längre. Har precis målat naglarna och gjort massor av onödiga tjej grejer men det kan vara skönt det också. Och ikväll igen har jag börjat fundera på det där med att man känner sig så ensam framåt kvällen. Mörkret får en att känna sig ensam och jag kan inte förstå varför. Kanske är det det att på kvällarna har man alldeles för mycket tid för sig själv att tänka. Ja jag vet inte jag vet bara att jag känner mig ensam på kvällarna, att jag saknar dig lite extra då.

The sex is on fire

Kom hem för en stund sen efter att ha varit i stan. Åkte ju iväg vid 2 tiden och mötte upp Nickie, buss jäveln åkte förbi mig så fick gå hemifrån mig till ålstäket och alla kanske inte vet hur långt det är men det är LÅNGT! Sen mötte jag i alla fall upp Nickie, vi åkte till ungdomsmottagningen och fixade allt vi skulle sen så tänkte vi åka till apoteket i centrum och lösa ut ett recept men då var det strömavbrott i hela gallerian och apoteket och allting så blev inget med det. Vi väntade på Tillus och hoppade på hennes buss. Sen har vi bara irrat runt i Nacka och Sickla. Köpte faktiskt en hel del idag. Blev 4 tröjor, nagellack, lite smink, några riktigt fina armband och sen en parfym och lite annat smått och gott så jag är riktigt nöjd. Mötte även upp Lowén på vägen hem, fick tillbaka mina efterlängtade OC boxar och även 6:e säsongen av One Tree Hill så nu har jag lite att göra när jag är sjuk i alla fall. Nu ska jag fortsätta kolla på Glee som går på 4:an just nu så vi hörs mer lite senare !

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt.

Fortfarande sjuk. 39 graders feber och snuvig som en sate. Börjar bli riktigt trött på att ligga hemma måste jag säga men det finns inte mycket att göra åt saken. Idag ska jag i alla fall ge mig ut i snö ovädret för att träffa nickie en stund och sen även matilda. Nu ska jag plugga lite hur tråkigt det än är för det behövs verkligen så vi hörs mer senare allihopa. Ciao !

I'm in love with a fairytale ♥

Jag förstår inte hur du lyckas göra mig lika glad varje gång ♥

Äntligen på väg, jag förlänger mina steg

Äntligen på väg

Luften bor i mina steg 
Framför mina ögon öppnar sig 
En solig väg till dig

Och jag har lämnat allt som tynger mig
På vägen hem till dig

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Sådär. Nu har jag städat klart, tvättat, sovit, sovit, sovit, kollat på lite gamla avsnitt av SATC och även Top Model. Blir nog ingen skola imorn heller för just nu har jag 39 graders feber. Surt, men det är bara att hoppas att man blir frisk tills helgen! Har även bokat en tid för att fixa naglarna, dom hade ingen tid förns nästa lördag så det blir bara till att vänta tills dess.
Sjukling

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Passar på att städa medans jag ändå är hemma. Ur högtalarna spelas Håkan Hellström på högsta volym. Ibland känns allt bara bra helt enkelt.

Put me on a plane, fly me to anywhere.

Onsdag morgon. Jag är sjuk sjuk sjuk igen. Har knappt kunnat sovit inatt för jag blev rädd. Jag blir det ibland, rätt att kärlek inte alltid är tillräckligt. Jag vet inte om du förstår hur otroligt mycket jag verkligen saknar dig. Men just nu finns det inget jag kan göra förutom att vänta. Vänta tills drömmar blir till verklighet ♥

Free falling

Kom precis hem från danskvällen, sitter och kollar på finalen i Paradise men usch vad jag är trött på det här måste jag säga. Dans kvällen var i alla fall hyfsat rolig måste jag säga, blev lite segt på slutet eftersom att jag är sjuk också men men det var värt att åka dit ! Fick precis reda på att en helg i Köpenhamn är bokad, varför vi ska åka dit är för att jag ska få se underbara John Mayer !!!!!!! :D

Straight through my heart

Sådär, paradise är slut ochsnärt även den här dagen. En dag till har gått och förhoppningsvis dröjer det inte allt för mpnga tills jag får träffa dig ! Nu ska jag kila och borsta tänderna, sätta på tv:n en stund och lyssna på lite musik sen är det sov dags känner jag. Vill sova länge så att tiden går fort. Tänk om man bara kunde sova i 2 hela veckor och sen vakna hos dig, om det vore så bra.

Because i can't sleep til you're next to me

No i can't live without you no more
Oh i stay up til you're next to me

i just can't go to sleep
Cause it feels like I've fallen for you


Fast and furious

Kom precis in efter att ha suttit ute och pratat med min kära vän i över en timme. Nu är paradise i full gång på tv:n och massor av ny musik är på väg in i ipoden. Nu är reklamen slut så vi hörs snaart !!

If your not the one then why does my soul feel glad today


Och så var det måndag. Ny vecka och nya tag. Veckan började bra med ett MVG på min tidnings artikel och vg på mina NO inlämningar, kändes riktigt riktigt bra måste jag säga. Det kändes extra bra eftersom att jag vill bli journalist och lyckades fixa Mvg, så lite små stolt är jag allt. Nu har jag suttit och kollat två avsnitt av sex and the city. Planerna för idag blir bara plugg, träffa en vän, ta en lång varm dusch och sen senare ikväll krypa upp i soffan framför paradise hotel.

RSS 2.0