Welcome to life baby ♥

Fredag morgon och för 10 minuter sen kom min lill kusin till världen. Det blev en flicka så hela släkten ringer runt hysteriskt nu och enligt vad jag har hört var det tydligen en liten knubbis hihi. Så grattis grattis grattis och välkommen till världens knäppaste släkt gullet !

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried

t's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance I promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said
It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said
For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless, sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would

I'm just missing you <3

Då var det torsdag. Håller knappt koll på dagarna längre eftersom att jag har varit borta från skolan i 2 veckor nu. Känns lite konstigt men ändå otroligt skönt för det har behövts. Mamma väckte mig vid 8 imorse och då bar det av till sjukhuset. Visade sig at jag hade nånting som kallades Bronkit, nån sorts inflammation i luftvägarna eller vad dom sa så min äckliga vidriga hosta kan hålla i sig i några veckor till. Sen åkte vi hem, jag har sovit i stort sett hela dagen. Martin och Gustav har varit här och hållt mig och min syster sällskap sen lagade pappa middag och som ni alla vet är det inte ofta det händer haha ;) Mamma är just nu hos min morbror och hans fru, hon ska sova där inatt och ta hand om min kusin eftersom att imorgon när dom vaknar kommer han ha fått ett småsyskon. Så imorgon kommer en till liten kusin till världen. Planerna för kvällen är itne många, ska bli frisk, måste bli frisk! Ska följa med Felix ut en sväng med hans lilla hundvalp och få lite frisk luft sen förhoppningsvis somna i tid om jag har tur. Men vi hörs mer senare!

I will always be here for you

Ett par riktigt händelserika veckor har passerat, ett par veckor som har lärt mig väldigt mycket om mig själv, mina vänner och att jag faktiskt är stark och klarar mig. Jag vill börja med att tacka Kevin för ett par underbara månader med honom i mitt liv och jag vill att du ska veta att vad som än har hänt och vad som än händer så finns jag alltid bara ett telefonsamtal bort. Jag har gråtit mycket den här veckan, tårarna är slut nu och äntligen känner jag att jag kan andas igen som mig cjälv. Kärlek och vänskap är inte lätt, inget ska vara lätt för då känner man inte att man lever. Den här veckan är jag hemma från skolan, det har varit mycket båda i huvudet och i kroppen då jag har dragit på mig en riktig riktig förkylning så imorgon blir det ett besök på vårdcentralen så kommer jag antagligen få åka hem med en påse pencelin och hostmedicin. Hade inte tänkt att berätta så mycket om lovet, har varit med vänner och festat alldeles för hårt så det är inte konstigt att min kropp säger ifrån. Så jag blir hemma från skolan resten av veckan och alla ni som håller på och frågar om varför och vad som har hän och grejer kan bara läsa det här och förstå att jag behöver tid. På fredag får vi besök av min underbara lilla prins Charlie. Han får nämligen ett syskon på fredag morgon så han ska stanna här ett tag, kommer bli riktigt mysigt. Sen nästa helg bär det av till Paris med mamma så det är mycket att se fram emot nu! Nu ska jag fortsätta göra det jag gör bäst  när jag är sjuk, kolla tv och dricka saft så vi hörs mer senare. Men nu vet ni att jag lever i alla fall !

RSS 2.0