Sunday bloody sunday

   
Då var det söndag. Vanligtvis brukar jag få ångest på söndagar eftersom att skolveckan börjar dagenj efter men idag känner jag inte alls så. Man gör inte så mycket i skolan nu, har en hel del inlämmningsuppgifter att göra men det har jag valt att spara till nian ;) Idag har jag bara legat och solat och badat hela dagen. Är ju som sagt fortfarande barnvkat åt min lill kusin så det har inte vart mycket drag den här helgen. Igårkväll hade jag, natta, feffe och Becci massor av planer mend et slutade med att jag itne orkade nått av dom och gick och la mid tidigt istället. Kännde verkligen att sö,nen jag fick inatt var välbehövlig. Nu är klockan snart fyra. Får se om jag kanske ska träffa Rebecca en snabbis idag om hon har tid. Det var så sjukt länge vi sågs. Menmen nu ska jag ringa ett yterst super duper viktigt samtal så vi hör mer senare älsklingar! Jag skickar med några sjuuukt oseriösa bilder från i fredags, se och njut ;)

You are my only one

Shulu sunhines. Jag kom hem inatt runt halv 3 tiden. Gick och la mig på en gång men kunde inte sova. Det har varit så ett tag nu och jag antar att det har med att göra att jag har för mycket tankar i mitt huvud just nu. Imorse vaknade jag av röster vid 10 tiden. Jag knatade ner och såg att min morbror, moster och min lilla kusin charlie var där. Så hela dagen idag har jag legat i solen och varit barnvakt åt min lille kusin charlie. Nu sitter jag och pratar med feffe i telen, vi håller på att planerar kvällen. Inga planer än men eftersom att nädeli är hemma kanske vi drar dit lite folk, annars är det fest i Orminge. Jaja så var det med det. Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs mer senare gott folk. Ciao!
 


Tankarna på annat än dig


Hejsan sötnosar. Då var det äntligen helg. Efterlängtad som fan! Idag i skolan gick jag runt i blöta kläder heeela långa dagen för att två vissa personer bestämmde sig för att ha vattenkrig med mig. Efter skolan åkte jag och oscar hem till james. Vi badade och tog det lungt och va hemma hos james en stund. Nu sitter jag hemma hos nädeli med becci och feffe. Jonis har oxå lite kompisar här. Vi får väll se vad som händer ikväll men fest ska det bli. Alla behöver få tankarna på något annat just nu. Jaja nu ska jag vara lite social här. Ville bara berätta att jag lever iallafall. Vi hörs mer imorn sunshines! Kisses

Dreaming of you

god natt på er sötnosar. Susa sött <3

Wonder how I ever made it through

  
Hallu sunshines! Då var det torsdag. Har varit i stallet med Natta och Feffe en stund på morgonen eftersom att vi har haft frilufsdag. Nu sitter jag hemma hos Nädeli och kollar på that '70s show. Har varit en kaosig natt. Har inte fått en blund i ögonen. Det händer alldeles för mycket nu känner jag. Allt kommer på samma gång och jag hinner inte med att fatta vad det är som händer. Nu har jag iallafall bestämmt mig. Jag ska börja om, en välbehövlig nystart är vad som väntar mig. Jag ska börja sova hemma i veckorna nu, ta hand om min mamma som verkligen behöver mig. Jag är så sjukt ledsen för att jag inte har funnits där för henne som jag borde ha gjort det senaste halvåret men nu ska det bli ändring på det mamma. Jag lovar! Skolan är nått jag måste börja ta tag i men det får vänta tills efter sommaren. Det är dags att sluta gömma sig och fly från problemen, det är bara att ställa sig på benen och möta alla problem man stöter på på vägen. Det viktigaste att veta är att jag har alla mina närmsta som stöttar mig och det är dom som har fått mig att ta mig igenom alla hinder på vägen. Man ramlar bara för att man ska lära sig att ställa sig upp right? Nu ska jag iallafall vara lite social med min underbara nädeli och om en stund ska jag röra mig hemåt och träffa min mamma som jag inte har sett på ett bra tag. Det ska bli skönt faktiskt. Men ta hans om er allihoppa så hörs
vi mer senare! Kisses

Mitt hjärta slår 2 slag, 1 för att överleva och 1 för dig


Då har det gått en dag till. Det är tisdag och du har fått mig att gråta floder över dig igen. Jag klarar inte mycket mer nu, jag har inte många tårar kvar att gråta. Det är så sjukt jävla svårt. Du har mitt hjärta och du vägrar släppa det, jag vill inte att du ska släppa det men dom säger att du måste och innerst inne vet jag väll det också. Jag vill inte behöva somna ensam, jag vill inte behöva vakna ensam. Jag vill inte, jag vill inte leva utan dig vid min sida. Men samtidigt tänker jag, förtjänar jag det här? Att bli sårad, att bli lämnad, att få mitt hjärta krossat bit för bit varje dag. Ingen kan förstå, ingen kan se. Inte ens du, inte ens du som var den jag ville dö med. När jag tänkte på oss tänkte jag på ordet föralltid. Jag vill fortfarande inte ge upp, men jag släpper taget lite mer för varje dag. Dom säger att det finns fler där ute men jag vill bara ha dig. Du va min klippa, den jag kunde luta mig mot när det blåste. Den som kom och hämtade mig mitt i natten och låg och lyssnade på mina andetag tills du hörde att jag sov. Du var den som satt uppe och tröstade mig hela nätterna när jag grät. Det va du som fick mig att känna mig som en prinsessa, som gillade mig precis för den jag var. Jag älskade att somna till ljudet av dina hjärtslag och vakna till dina mjuka händer som smekte min kind. Jag saknar den tiden när din röst vaggade mig till söms när jag låg vaken och snurrade. Jag saknar den tiden då tårarna jag grät inte berodde på dig. Det är ingen som förstår, det är ingen som kan förstå. Jag saknar att höra någon viska dom där tre orden i mitt öra. Jag kommer på mig själv med att önska att du kommer göra det någon dag igen. Mitt hjärta kommer alltid att vara där du är. Du är aldrig ensam, glöm inte det. Mitt hjärta slår två slag. Ett för att överleva och ett för dig, kommer du ihåg?


Jag är trött på att gråta tårar över dig


Cover up with make up in the mirror
tell yourself it's never gonna happen again
you cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.


om du lämnade mig nu



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

Grattis Feffe!



Just nu sitter jag och kacklar i telefonen med Nädeli. Har försökt ringa födelsedagsbarnet Jennifer hela dagen men inget svar får man. Men om du läser det här så grattis hjärtat! :D   Idag har jag gjort absolut ingenting, bara legat i sängen, har inte mått särsiklt bra. Jag har legat och haft det lite lagom roligt, målat naglarna, somnat till en stund, käkat snabb nudlkar och tyckt synd om mig själv typ. Ikväll ska jag träffa mattias och prata en stund, Han har ju vart borta på innebandy cup ett bra tag nu så det va ett bra tag sen vi träffades nu. Nu ska jag fortsätta knapra is och försöka städa mitt rum om jag orkar. Jag lär väll somna bara jag går upp för trappan. Jaja vi hörs senare sötnosar. Ciao!

How do you sleep?



Det var sjukt länge sen jag skrev nu. Som  ni ser så har jag gått upp riktigt tidigt idag, men jag kunde som sagt inte somna av massor av olika anledningar. Idag är det söndag, känns som att varje dag har varit söndag på senaste tiden. Idag ska jag bara sitta ute och ta det lugfnt, försöka plugga lite och bara koppla av. Känner verkligen att jag behöver det efter allt kaos som har varit runt omkring mig den senaste tiden. Igårkvälll hade jag iallafall sjukt kul. Jag, Natta och Feffe drog till hemmesta för att träffa billy sen påvägen hem igen träffade vi emmie, tillus, marie och en hel del andra på fotbollsplanen. Efter en liten stund så åkte vi hem till Adrian som vi hade lovat. Där var redan Alex och lite senare kom tomas och marcus förbi. Jag rullade hemåt vid 2 tiden och la mig i sängen, ensam för första gången. Jag skriver mer senare under dagen, nu ska jag försöka få i mig lite mat. Kisses!

Everything is nothing without you

Jag har inte fått nån sömn på hela natten. Jag kan bara inte sova utan din kropp mot min, jag hatar tanken på att behöva vakna utan dig. Jag vill inte ens somna för jag vet att när jag öppnar mina ögon kommer du inte vara där.

Sommaaar

 

Då var det lördag gott folk. Kom hem från feffe och becci för en stund sen. Vi sov där inatt efter att ha dragit sunt lite överallt igår och träffat lite smått och gott folk. Efter en lång och kaosig och frusen kväll ute kom vi in i värmen, feffe smög ut busig som hon är och jag, natta och becci låg och pratade tills jag somnade. När jag vaknade imorse låg becci och vickade på tårna i sömnen och natta låg och höll om mig gullig som hon är. Vi käkade frukost, feffe va och kollade på moppe så det va bara vi hemma. Sen kollade vi på she's the man och jag och natta drog hem. Ikväll blir det nog utgång igen, får se vad som händer. Vi hörs senare eller imorn sötnosar!

Tisdag

 
Har verkligen vart dålig på att uppdatera dom senaste veckorna. Jag vet att jag alltid skyller på att det har varit jobbigt hemma och så men det känns viktigare att försöka komma i rätt spår igen än att sätta sig vid datorn. Trots att jag har prioriterat att försöka lösa allt så har det inte gått nå bra alls så jag byter taktik helt enkelt. Hjärnskakningen är mycket bättre nu vilket känns väldigt skönt. Nu i efterhand tänker jag bara på vilken jävla tur vi hade trots allt, det hade kunnat gå så sjukt mycket värre. Idag är jag hemma från skolan, orkade bara inte gå till skolan imorse, känner mig trött och hängig hela tiden. Jag vet inte vad det är med mig, igår höll jag på att svimma jag stog bara och skakade och Mattias fick köra hem mig till sig. Jag vaknade imorse med huvudvärk och illamående, trots mycket sömn kände jag mig trött. Jag åkte iväg och träffade simon sen drog jag och tränade, eftert ett långt pass bestämmde jag mig för att möta mina demoner och åka hem. Nu har jag pratat med mina föräldrar ett bra tag, lämnat tillbaka tomas hjälm och nu har jag inte mycket kvar att göra. Ska städa rummet, måste ju visa er hur det blev sen också. Nu ska jag nog gå upp och sätta mig framför tv:n och måla naglarna. Känns som att jag kan behöva lite tid för mig själv. Vi hörs senare kisar. Ciao!

Nu börjar vi om då?


Har inte vart duktig på att skriva på sista tiden men det her hänt alldelles för mycket. Jag och natta råkade ut för en rattfull tant i torsdags. Hon var ute och körde full, gav mig en hjärnskakning och natta en stukad knoge. Fyfan för henne asså, sen smet hon bara och lämnade oss där. Vi åkte in till sjukhuset, jag skulle röntga huvudet och magen oxå eftersom att jag fick ett rejält slag på mjälten men jag vägrade. Va bara så sjukt arg och trött. Orkar inte ens prata om vad som har hänt den senaste tiden, nu börjar jag om från början helt enkelt! Kisses

RSS 2.0