mobilblogg

jag tror att jag Äntligen har fÅtt det hÄr med mobilblogg att fungera. Det ser lite roligt ut just nu men jag jobbar pÅ det och Övning ger fÄrdighet. min pappa kommer hem om nÅn timme fÖr att skjutsa mig till sjukhuset och efter att jag har vart dÄr fÅr jag lite sÄllskap hÄr hemma. Men nu ska jag fortsÄtta kolla pÅ cheaters. sjukt jÄvla program...

Godmorgon!

Har blivit lite dålig uppdatering nu men det beror på att jag inte har varit hemma på hela helgen och heller inte lyckats få mobilblogg grejen att funka. Igår var första gången jag kom hem på ett bra tag och då låg jag bara i soffan hela kvällen med världens huvudvärk och det är även därför jag är hemma idag. Så vid klockan 2 ska jag släpa mig iväg till vårdcentralen där det känns som att man börjar bli stammis.
Nu ska jag lägga mig i soffan igen så vi hörs mer om ett tag då jag kanske också berättar lite mer om helgen! Kisses
Spanien -10. Saknar!

Friday I'm in love.

Godmorgon allihopa. Idag är det äntligen min efterlängtade fredag! Vaknade för 45 minuter sen även fast jag kunde ha sovit mycket längre, aja nu är jag uppe och håller på och gör mig iordning.  jag går till bussen sen om jag hinner!

Köp dig glad, elller?

Hallå snyggingar! Försov mig en stund imorse men pallrade mig iväg till skolan i alla fall, kändes duktigt! Var där dom två första lektionerna men sen hade vi en sån lång håltimme så jag bestämde mig för att ta ledigt resten av dagen. Så jag hoppade på bussen in till stan och införskaffade min efterlängtade longchamp som jag inte har hittat någonstans. Sen har jag myst hos Mathi och vi fick sällskap av David och Filip en stund igen, något som slutade i en brottningsmatch på blodigt allvar! När jag kom hem väntade även min nya lur på mig wihooo. Det märks att det var ett tag sen jag hade touch för det är minsann lite klurigt. Köpte ju även en vinterjacka, mössa och lite grejer i veckan så tänkte att ni skulle få se det också om det är någon som är intresserad!
Min nya HTC desire z. Äntligen en mobil med tangentbord som jag har velat ha så länge!
Longchamp väskan, perfekt tilll skolan. Dock köpte jag en mullvads färgad, favoritfärgen. Longchamps butik på biblioteksgatan
En sån här mössa fast i brunt med naturvit pälsboll. NK sport och fritid.
Mina efterlängtade hunters, köpte även ett par svarta stickade sockor till. Sea Life
Jackan hittade jag ingen bild på men det är en jacka från märket Wiggys för er som känner till det. Nu är jag utrustad för vintern i alla fall!

Long time no seen

Ett bra tag sen jag bloggade I know men nu tänkte jag försöka komma igång igen för jag saknar det lite måste jag erkänna! Onsdag idag vilket innebär att mer än halva skolveckan är avklarad! Jag bestämde mig för att ta ledigt idag så jag va hemma och städade, åkte iväg och tränade och sen fick jag sällskap av Christoffer här en stund.Har även Vart en sväng hos matilda med Pontus där även David och Filip kom förbi en sväng. Känns som att jag har hunnit med en hel del saker idag och det är riktigt skönt att ha grejer avklarat. Nu är det Greys Anatomy som gäller så vi hörs senare kisar!

RSS 2.0