I will always remeber you all.

Det är först nu på slutet av nian som jag har börjat inse hur mycket jag fkatiskt gillar min klass och jag kan inte tänka mig att efter sommaren kommer människorna jag har sett varje dag i 4 år att vara borta. Så nu tar vi vara på¨våra 2 sista veckor allihopa!

Live and learn

Man är ung och dum, man lever bara en gång.Se aldrig tillbaks i det förflutna och ångra något du gjort för det är förbi och det går itne att ändra. Blicka inte framåt för framtiden kommer när den ska. Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas. Alla gör vi misstag, stora och små men man kan bara lära sig av som och göra det bättre i framtiden. Jag har lärt mig av mina och jag säger bara aldrig mer.

Match.com

Tjoho! Sitter uppkrupen i min grannes soffa och tittar på nyheterna, inte för att jag vill för jag har kollat på det 2 gånger idag redan jag är bara för lat för att lyfta på rumpan och byta kanal, så kan det gå! Ja då ska man väl göra som alla och berätta om dagen men jag hoppar det som är allt är för tråkigt. Har vart i skolan, sjöng min egna låt så nu är musik betyget säkrat sen bar de tin till Nacka med Marie där det blev en hel del shopping. Köpte massor inför sommarn som inte behövs just nu men det gav i alla fall sommarkänslorna! Ja så mycket mer vettigt har jag faktiskt inte gjort idag. Marie har startat sin nya karriär som matchmaker på mig idag så vi får väl se hur duktig hon är haha, men jag måste säga att hon känner mig väl! Nu ska jag laga mat, titta klart på som dumma nyheterna och göra det jag gör bäst, ingenting!
j

Sweet dreams or a beautiful nightmare.

Då va det kväll igen. Ligga i sängen, va inne på datan, kolla på tv. Fan vad mycket rutiner man har egentligen när man tänker efter. Vad många timmar av sitt liv man slösar bort på att göra samma sak. Jag ska börja tänka på det där, prioritera lite mer, lite bättre. Bara göra det bästa av varje dag helt enkelt. Mansäger ju att man ska leva varje dag som att den vore den sista men det funkar ju inte riktigt så heller eftersom att det förhoppningsvis alltid finns en morgon dag. Jag är nog lite för impulsiv, lever nog lite för mycket i nuet och tänker nog lite för lite på konsekvenserna men ingen är perfekt och det finns alltid chans till förbättring. Mycket konstiga tankar nu jag vet men har ni läst såhär långt så vet jag i alla fall att ni är lite intresserade haha :) Mer än så får ni nog inte av mig idag om jag inte ligger vaken i sängen och inte kan sova förstås. Men men nu ska jag i alla fall kolla Scrubs som en av mina alla rutiner, en annan rutin jag har innan jag somnar är att tänka på någon speciell. Jag brukar tänka på det, vem som är den sista man tänker på innan man somnar och den första man tänker på när man vaknar, alla har vi  någon.

You are beautiful inside and out

Jag har funderat på en sak. Hur vet man att vänner, pojkvänner, flickvänner är äkta. Är det bara utsidan som räknas? Jag skulle vilja klä ut mig, göra mig så ful som möjligt och se om alla dom som varje dag säger jordens tre underbaraste ord till mig fortfarande skulle säga dom, om alla som pratar med mig fortfarande skulle finnas kvar. Är det verkligen en självklarhet? Jag själv kan säga att jag såklart älskar alla mina vänner för dom dom är på insidan men alla dom andra som man pratar med som man inte känner så bra, alla killar man träffar på fester osv, är det verkligen insidan som spelar roll där. Jag gör mig själv galen av alla tankar just nu, men det var en tanke som slog mig när jag satt och pratade med tillus i vårsolen idag. Men nu ska jag käka middag och kolla på Biggest Looser, en toppen kombination eller hur?! Ciao!

RSS 2.0