Förlåt

Röka. Sluta gråta. Sova.

Make you realize

Tänk att du efter 8 månader fortfarande kan få mig att känna mig som den  minsta personen i världen. Du säger att du saknar mig men du känner inte ens den jag är idag. Det är dags att vakna upp nu lilla gubben. Saker förändras och det gör personer också.

right here waiting for you ♥

3 veckor sedan idag. Jag saknar dig, jag längtar efter dig, jag tänker på dig, jag önskar att jag fick vara hos dig. Jag väntar här ♥

Think about it

"Dont worry about what people say, worry about what you do. People are always going to have something to say about you no matter what you do''

Sunday always comes too late.

Då var det söndag. Vaknade för nästan en timme sen och somnade för 7 timmar sen så mycket sömn har det inte blivit inatt. Jag kan säga att jag inte mår bra idag över huvud taget. Jag är bakis, jag är trött, jag har massa plugg som ligger och väntar på mig och jag har alldeles för mycket att tänka på. Men vad säger man, det är ju söndag och söndagar är gjorda för att suga. Kanske ska berätta lite kort om min helg nu så ni hänger med.
Fredag: Jag, Natta, Lollan, Feffe och 9 killar från skolan var hemma hos Natta. Det var meningen att vi skulle fira Lollan. Så mycket firande blev det väl kanske inte men det var rätt kul ändå. Vi tog det lugnt, snackade en hel del och hade oss och sen somnade jag redan vid 1 tiden.
Lördag: Alla vaknade vid 10 för att vi skulle hinna med en buss. Vi gick till bussen, stod där och väntade men ingen buss kom så vi fick gå tillbaka igen och vänta in nästa buss. Tillslut kom den i alla fall och Felicia hoppade på på vägen sen drog vi och solade. Efter solningen åkte v hem til mig, hämtade kläder och allt och åkte till henne. Vi hamnade tillslut på Ingarö hemma hos Sam med lite folk. Det var kul ända tills en person lyckades förstöra största delen av min kväll. Vi höll ut på Ingarö tills halv 3 sen var det hemgång och vid 4 var jag hemma, hade käkat mitt fylle käk och låg i sängen och sov som en stock.
Planerna för idag är inte många. Blir väl en del pluggande tyvärr sen ska jag försöka hinna möta upp Lowén och hämta 6:e säsongen av One Tree Hill och ligga och kolla på den hela dagen. Men vi får se vi får se. Nu ska jag gå upp och lägga mig en stund till så bye bye !

She cries, en grymt bra låt med rufio!

I'ts your turn now

Nädeli måste bara sä'ga att jag är så otroligt glad för dig. Så otroligt glad för att du har hittat det du har letat efter i snart 16 år. DU är värd det här, du är värd ditt happy ending nu vännen ♥


I'll be there for you

Sitter hemma hos Nädeli med Määri och Natalojn såklart. Har precis tagit en varm dusch och innan det var vi ute med hundarna och käkade lite. Vi kör en tjejkväll idag, känns som att alla tre behöver det, bara sitta ner och prata igenom lite kännslor, allting som händer och saker som kommer hända. Blev en liten kaosig dag i skolan idag också, har aldrig sett dig så ledsen marie och det gör mig ledsen att behöva se dig så men du är stark och du kommer klara det här det vet jag. Trots allt som har hänt så ska du veta att jag finns här än idag <3


Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Jag älskar att höra din trygga röst innan jag ska somna, precis som att du vore här brevid mig. Jag saknar dig och jag längtar efter dig och hur jobbigt det än är så gör det mig ändå glad för jag vet att du är den enda värd att vänta på ♥

I'm gonna freak you out

Jag är arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg. Sådär då var jag klar. Hejsan på er allihopa. Onsdagen är snart avklarad, längsta skoldagen någonsin har det känts som och det har varit en annorlunda dag måste jag säga. Riktigt annorlunda. Var tänkt att jag skulle gett mig ut till Natta ikväll i snö kaoset men bussarna ville tydligen inte det så det får bli imorgon istället efter att vi har gjort vårat besök på ungdomsmottagningen. Nu är det bara 2 skoldagar kvar och jag måste säga att den här veckan har gått riktigt fort hittills precis som jag vill att dom ska göra ända tills jag får träffa min prins igen! Har precis skrivit klart min svenska läxa tills imorn. Har även so men det glömde jag tyvärr i skolan så finns inte mycket att göra på den. Nu ska jag bara öva lite spanska och skriva klart No:n så är jag färdig med allt sen vilket känns skönt nu inför helgen så man bara kan göra roliga saker då. SÅ bye bye bye nu blir det plugg plugg plugg till hög hög hög musik musik musik !
Riktigt fina tjejer va det här !

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rebeccas födelsedag hurra hurra hurra !

Japp idag fyller min underbara vän Becci 16 så ett stort gratis till henne ! För ett år sen hade vi nästan tappat kontakten helt men nu är jag stolt över att kunna kalla dig min bästavän. Spanien 2010 väntar på oss stumpan !

There's just something about him

När den rätta dyker upp så säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill.

Bye bye bitches

Tisdag tisdag tisdag, känns som att det är måndag, sitter här och sjunger med i Håkan och är på allmänt bra humör, något som inte har hänt dom senaste dagarna måste jag säga. Men nu är jag i alla fall på bra humör så jag passar på att blogga. Skolan rullar på och har inte lyckats få ett enda betyg sämre än VG under starten av sista terminen så det känns toppen måste jag säga ! Igår han jag inte blogga för jag hade fullt upp med plugg, träffa en vän och prata i telefon. Idag har jag inte gjort mycket, fick en sovmorgon imorse eftersom att jag hade en tid hos polisen vid 9. Satt där och tryckte i en jävligt jobbig timme sen bar det av till skolan där dagen rullade på väldigt fort. Efter skolan blev det en sväng hem till Tillus med Madde och nu blir det plugg, plugg och paradise såklart!

Måste bara tillägga en sak och det är att jag är så sjukt trött på allt skitsnack som går runt på Värmdö. Är det ingen som har lärt sig att allt precis ALLT kommer fram. Ni verkar inte märka det i alla fall, lite sjukt. Men ni kanske borde börja fundera på hur lojala era närmsta vänner egentligen är för det mesta kommer fram tro mig ;)

Mer av mig får ni lite senare för nu blir det plugg för hela slanten !

So close but so far away

2 veckor sen idag. Jag saknar dig <3

Hej hej söndags ångest !

Då var det söndag och söndags ångesten är här igen precis som vanligt! har precis varit ute med en vän och nu sitter jag och kollar på någon film som rullar på tv:n. Helgen har varit båda bra och dålig. I lördags blev det en mys kväll med Tillus och Emmie och i lördags blev det en hel dag i stan med min käre mami och sen utgång med alla brudarna ute hos Hubbe. Var riktigt riktigt kul tills nån jävel snodde massa pengar och grejer. Så synd att det alltid är någon som ska förstöra men det finns inte mycket man kan göra. Imorn är det måndag, en ny vecka och nya utmaningar. Så vi får väl se vad veckan har att bjuda på. Nu blir det i alla fall film tittande så vi hörs mer senare ikväll eller imorgon folket!

Du är min prins

Då var det fredag. Första fredagen på det här året som jag bara sitter hemma. Riktigt jävla skönt måste jag erkänna. Har varit inne i stan med Emmie och Tillus noch solat, shoppat, pratat en heeeel deeel och bara suttit och skrattat. Mamma kom precis hem från åre och det känns som att det var på tiden för pappa har mått lite för bra här hemma haha ;) Har precis pratat med kevin i nästan en timme också så humöret är på topp men jag saknar honom bara mer! Nu blir det lite film och sen tidig säng eftersom att jag ska upp i tid imorn och bli snowboard proffs över en dag hihi. Så vi hörs efter filmen eller imorgon. Så festa galet, sov lugnt eller gör vad ni nu vill göra så hörs vi peeeps! Ciao!

Fredag idag. Tagga Tagga Tagga!!

Halluu sunshines, fredag nu då så tagga gott folk!! sitter i skolan med två lektioner kvar innan det officiellt är helg. Har precis plågat hela min klass emd en hel idrotts lektion med min musik i högtalarna haha ;) Nu är det matte som gäller sen engelska sen är det slut. Härlig dag måste jag säga, nääästan sol ute, det börjar bli varmare och äckel snön försvinner förhoppningsvis snart. Efter skolan ska jag umgås med min matildäää så vi höres senare gott folk. Njut av fredag nu ! Kyss

It's so cold without him

Okej nu MÅSTE jag verkligen sova. Försöka i alla fall. Avslutar med en sjukt underbar låt från chris brown. Men nu ska jag inte fastna här längre. Kolla klart på Vänner, borsta tänderna, hoppa i pyjamasen och sova sova sova. Se you in my dreams!

Tell him I miss him, tell him I need him

Jag har funderat på en sak ett bra tag nu. Varför är det alltid på kvällen man börjar tänka så mycket, sakna så mycket, undra så mycket, längta så mycket, ångra så mycket och drömma så mycket. Huvudet och tankarna går i ett och tiden springer iväg när drömmarna tar upp all tid. Tänk vad underbart att vi har våra drömmar i alla fall. Det är något man aldrig ska tappa för med hjälp av drömmarna kan vi vara vart som helst med vem som helst när vi vill. Vi kan göra saker ogjort, vi kan ändra saker och vi kan få alla våra drömmar att gå i uppfyllelse. Men bara i drömmarna funkar det. Sen vaknar man upp från en dröm till verkligheten och det är då det gör ont, det är då man vänder sig om och kollar om han är där men inser att han inte är där och att allt faktiskt bara var en dröm. Man försöker att tänka att man ska vara glad för tiden man fick i drömmarna och att verkligheten snart kommer men det är svårt, ibland är det svårt och ibland är det lätt men på kvällarna är det alltid jobbigt. Jag vill kunna vara stark hela tiden, alltid vara glad och alltid se allt från den ljusa sidan men även dom starkaste faller ibland och det måste dom få också. Men en sak är säker, jag kommer aldrig sluta drömma, aldrig kommer jag ge upp och aldrig kommer jag sluta kämpa. För det är inte jag, jag ger inte upp och det kommer jag inte göra den här gången heller. Den dagen man slutar drömma är den dagen livet tappar sin mening för drömmar är trots allt det viktigaste vi har. Du vet att jag inte vill behöva drömma för att vara hos dig <3

We were the kings and queens

Det blev skola för mig idag i alla fall, torsdagar är ändå helt okej så det gick bra. Sitter och kollar på en otroligt ovanlig syn, ser min pappa stå och laga mat. Något som inte har hänt sen....eller det har nästan aldrig hänt haha. Efter skolan idag drog jag hem, kollade på min stora feta grekiska semester och satt och längtade efter sommaren igenom hela filmen sen kom Gustav hit ett tag och vi åkte till donken och satt och pratade en del och på lördag blir det troligen snowboard i Hammarby backen, struntar i Nackas öppna hus och försöker lära mig istället och om jag har tur kanske jag kan svänga efter lördag i alla fall ;) Nu ska jag hjälpa min stackars pappa att duka lite sen ska jag försöka att plugga lite i alla fall så vi får höras mer senare sunshines! Ett stort grattis till allas egen Lollipop som fyller 16 idag också ! :D


Hours pass me by

Då har tiden sprungit iväg igen. En timme med Tillus som varje kväll, har alltid ont i magen efter eftersom att vi skrattar så mycket sen telefonen i två timmar som kändes som två minuter. Nu ska jag läsa igenom dom sista läxorna tills imorn sen ska jag försöka sova och förhoppningsvis orka gå till skolan imorgon. Så godnatt på er sunshines hoppas ni får lika underbara drömmar som mig !

When I think of you I don't feel so alone

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
Til
I look at my hands and feel sad
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight


When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

Out of the dark, into the light, over the edge, over your life

Har precis käkat frukost, lunch middag i ett. Har inte haft tid att fixa mat idag så det fick bli nu. Kom hem från en sväng på stan med felicia för en stund sen och nu funderar jag på att orka plugga men det känns inte riktigt som att jag gör det. Men måste man så måste man och gör man lite varje dag så blir det mindre att göra. Nu låter jag som en mamma men men.
Min mamma åkte till åre igår så det är bara jag, min syster och pappa hemma. Så otroligt kul att se hur vilsen min lilla pappa känner sig när han är ensam med oss för nästan första gången sen vi var små bebisar haha. Han vet inte vad han ska säga, göra eller hur rutinerna här hemma fungerar men han duger ändå min gammle far. Det är bara riktigt roligt att se. 

Idag har jag även gjort mitt första val inför gymnasievalet som närmar sig. Jag valde inte med sådär jätte mycket omtanke men det går ju lätt att ändra, kändes bara kul att se att man faktiskt kan välja gymnasium nu ! :)
skickar med en riktigt skön erik hassle låt som jag har lyssnat sönder dom senaste dagarna. Bump in the road heter den. En sån som jag hamnade på igår kan man säga. Men ny dag nya tag är det inte så?

There's gonna be one less lonely girl

Gick hem från skolan för några timmar sen för att jag inte känner mig riktigt bra. Sitter och försöker fixa lite med designen här åt er medans min barnidol Justin Bieber sjunger på tv:n !?! Nu ska jag gå och bryta mitt nyårslöfte men jag lovar jag ska sluta !

I hate this part right here

Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag kan inte. Inte idag. Men imorn. Då vill jag. Då kan jag. Då orkar jag det lovar jag min prins, jag ska ingenstans <3

It's just another bump in the road

DÅ var det tisdag. Sjukt stressig dag har det varit och känns som att jag inte har hunnit andats på hela dagen. Sitter här med Spotify i öronen som jag äntligen har lyckats skaffat och pluggar för livet. Har hunnit få undan en hel del läxor nu och det känns otroligt skönt. Skulle egentligen åkt till Sollentuna idag men det får bli en annan vecka för hur gärna jag än ville kändes det verkligen som att tiden inte räckte till. Har hunnit varit hos polisen hos min stös person och på vårdcentralen och undersökt lungorna. Så nu blir det penicillin i 5 dagar också, wiihoo. Känns som att det inte riktigt är min vecka just nu men om jag har tur så  kommer den bli mycket mycket bättre. Det får jag svar på lite senare ikväll. Nu blir det lite mer pluggandet, kanske träffa Tillus en stund lite senare och ännu mer plugg innan ni hör av mig igen så håll ut !

It's a love story

Kärlek är inte lätt. Är det lätt så är det inte kärlek.

It's my biggest wish

Första dagen i skolan avklarad! Nu känns det faktiskt som att tiden går rätt så fort måste jag säga och det känns skönt. Riktigt skönt känns det. Hade en helt vanlig skoldag idag, lite extra drama var det då Dennis sprang in i ett glasskåp och fick bli hämtad av en ambulans men vi hoppas på att det gick bra för honom. Efter skolan åkte jag in till stan med Rebecca. Fick med mig en riktigt fin väska hem som jag letat efter så det var kul. Ikväll blir det plugg, plugg och plugg för mig sen en dusch sen ska jag försöka sova tidigt. Mamma har fixat tid på sjukhuset nu för min hosta eftersom att jag har lyckats hosta sönder ett revben så jag har fått en spricka. Låter lite läskigare än vad det är men tills det fixas på sjukhuset så lever jag på hostmedicin. Planerna för imorgon är skola med spanska förhör som jag hade tänkt att plugga till för första gången. Sen ska jag iväg en timme under dagen till stödcentret och träffa ann för första gången i år. Efter skolan får vi se om jag åker iväg eller inte det beror på hur jag känner mig. Nu ska jag i alla fall försöka fokusera på Spanskan en stund så vi får höras mer senare om jag orkar. Men såhär på kvällen kommer alla inlägg mest troligt bara handla om samma sak i alla fall. Aja vi hörs i alla fall, senare eller imorgon! Ciao bella

Wake up you might be dreaming. Wake up you might be dreaming now.

Godmorgon. Måndag morgon nu då och jag är ovanligt pigg med tanke på att jag låg vaken från 4 imorse och hostade. Nu har vi 5 dagars skola framför oss innan det blir 2 dagar av underbar helg igen så kämpa på så hjälps vi åt att göra så att tiden går fort nu allihopa!

Superhuman

Hallu sunshines. Känns som att jag bara skriver om hur mycket jag saknar honom just nu men det blir lätt så för det är i stort sätt det enda man tänker på. Har jag tur så är det bara 5 dagar kvar tills vi ses nu. Har jag otur så är det mycket längre. Det är jobbigt att sakna, det är jobbigt att längta, det är jobbigt att inte kunna spendera varje lediga minut med den men helst vill men vissa saker är värda att vänta på har jag lärt mig. Allt snack har redan börjat gå, allt skitsnack har redan börjat gå men det är såna saker som inte kommer in i mitt huvud för jag väljer att inte lyssna. 

Idag är det i alla fall söndag, tiden går ändå rätt fort nu och det är jag glad för. Har haft en helt okej helg med födelsedagsfirande och 2 hemma fester och en tur till frisören. Imorgon blir det nog en tur till stan efter skolan, ska köpa lite nödvändigt och troligen får jag sällskap av Beccis som jag har en hel del att ta igen med sen hon åkte till Egypten. Annars har jag inte mycket planer för veckan, ska iväg på ett ärende med Thessan efter skolan på tisdag sen får vi se vart dagarna tar vägen. Tråkig som jag är lär det väl bli en del pluggande för jag känner redan att jag börjar tappa lite fokus och det får inte hända ! Men nu ska jag gå upp och städa klart det sista i mitt rum så att det går att sova där inne inatt. Kisses !

<3

Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig. Jag saknar dig.Jag saknar dig.Jag saknar dig. Jag längtar efter dig <3

My only weekness is you

Shululu på er. Dålig uppdatering hela tiden nu verkar det som. Kom precis in efter att ha vart ute och åkt lite pulka med en vän faktiskt. Torsdag idag då det innebär att det är fredag imorgon och helg! Äntligen äntligen är det helg och nu kanske dagarna äntligen kan börja rulla på lite fortare! Igår spenderade jag kvällen hemma hos Natalojn med Natta, Feffe och Lollan för ja gott folk Natta är äntligen hemma nu ! Vi snackade en massa och kollade lite film och bara umgicks, var riktigt mysigt måste jag säga. Idag gick jag hem efter 2 lektioner eftersom att jag inte kände mig helt frisk, tror det kan ha något att göra med att jag har varit dålig på att sova och ha mig den här veckan men jag har mina anledningar. Första skolveckan har gått riktigt bra, känner mig redo för att kämpa lite extra nu sista terminen så att jag kommer in på nån vettig skola. Imorn kan man börja söka in men tanken stressar mig något så otroligt så jag har tänkt att vänta lite med det. Inför helgen finns några små planer hittills, får se vad som händer och sker men jag tar dagarna som dom kommer och hoppas att dom springer iväg bara. Planerna för ikväll är sov sova sova sova men inte riktigt riktigt än bara.
Beccis är också hemmaaaa!!!!!

Every minute with you I feel like I can do anything

Weak
I have been crying and crying for weeks
How'd I survive when I can barely speak
Barely eat, On my knees

But that's the moment you came to me
You don't know what your love has done to me
Think I'm invincible
I see though the me I used to be

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human I feel so superhuman 
Super human

Strong
Since I've been flying and writing the wrongs
Feels almost like I've had it all along
I can see tomorrow

Well every problem is gone because
I flew everywhere with love inside of me
It's unbelievable to see how love can set me free

You changed my whole life 
Don't know what your doing to me with your love 
I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human I feel so superhuman 
Super human

It's not a bird, not a plane
It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like I can do anything
I'm Going going, gone away love

You changed my whole life 
Don't know what your doing to me with your love (to me with your love)
I'm feeling all super human, you did this to me, yeah
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human

Fairwell I miss you

Har varit ett par riktigt jobbiga 24 timmar. Har sagt hej då nu, hej då för ett par veckor. Men det är inte hej då utan vi ses snart eller hur? 

Gårdagen tänker jag inte ens ta upp här, hade i alla fall dom bästa 10 minuterna i mitt liv sen åkte du och nu längtar jag efter dig och saknar dig. Det är sjukt hur mycket en person kan fylla ens tankar.
Idag var i alla fall första dagen i skolan, segt, jobbigt men ändå skönt för nu är vi på väg mot slutet allihopa och det känns grymt skönt. Ska göra en riktigt bra sista termin nu, nu är jag taggad! men nu blir det dusch sen blir det plugg sen hörs vi kanske igen mina vänner!

Så nära men ändå så långt borta <3


It's what you do to me, what you do to me.
Don't you worry about the distance. I'm right there if you get lonely.
A thousand miles seems pretty far but they've got planes and trains and cars.
I'd walk to you if I had no other way.

Jag saknar dig så att det gör ont, se till att komma hem snart. Och som jag lovade, jag väntar.

To the city

In till stan nu med Felicia. Hörs senare ikväll innan jag går ut om jag hinner. Kisses!

Ååååh!

hejsan allihopa, eller aa ni som är vakna eller inte är ute och festar galet. Har precis pratat med gustav i nästan en timme. Det är skönt att prata med folk där man känner att det bara flyter på. Som att man har pratat i 5 minuter fast det egentligen har gått en timme. Han fick mig faktiskt att inse en hel del bra saker medans vi pratade så  det känns som att jag har fått en hel del svar på alla miljoner frågor som snurrar i mitt huvud just nu.

Kvällen blev lite sisådär tillslut. Jag och felicia åkte som sagt in till stan där allt sket sig så vi träffade felix en stund sen åkte vi ut mot vårt kära värmdö och jag hoppade in i feffes bil och fick skjuts till felicia där det va lite folk. Hamnade senare hos tedde sen donken sen i en busskur med Felicia för en pratstund. Mysigt slut på kvällen blev det i alla fall. Nu är det snart sussa som gäller så vi hörs mer imorgon med bilder och allting! Sweet dreams peeeps!

If today was your last day

Fredag idag. Drog in till St eriksplan igår med Felicia och Feffe på en filmkväll med några vänner. Vi åkte hem rätt tidigt och tog ett snabb stopp på donken på vägen. Kom hem vid 2 tiden men kunde inte sova så satt vid datorn till klockan 4 och funderade på allt mellan himmel och hav, satt även och pratade med en barndomsvän. Sånt är så otroligt kul, sitta och prata med folk man inte träffat sen barnsben och se hur dom har förrändrats. Idag är planerna att vara hemma och njuta av att vara ledig sen in till stan en sväng med Felicia sen ikväll blir det utgång fast först ska alla brudar vara hemma hos Felicia och föra så det blir riktigt roligt. Nu ska jag sysselsätta mig så tankarna slutar snurra så fort. Hörs senare Kisses!

I miss you

Jag hatar att sakna folk. Jag saknar saknar saknar dig och jag vill att du ska komma hem, inte snart utan nu! Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge jag vet men jag tycker itne om att vänta på dig så kom hem snart i alla fall !

Party people

Hallu allt folk! dålig uppdatering nu jag vet jag vet men det ska det li ändring på! anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag sov exakt hela dagen förutom några timmar på kvällen.

I söndags hamnade vi hos Jimmy. Min käre vän Lowén fyllde 19 och även christian fyllde år så vi firade dom. Grymt kul hade vi, blev ungefär 30 pers kanske i Jimmys lilla hus. Men det var riktigt soligt. Dans, prat, tv spel och paradise hotel tills 7 på morgonen då några drog iväg och köpte donken frukost. Var hyffsat trött när jag kom hem 10 på morgonen måste jag säga så det blev bara sömn resten av dagen ! Idag har jag varit inne i stora stan med Felicia och solat och fikat. Var riktigt mysigt faktiskt, vi han prata om allt mellan himel och jord :) Ikväll blir det troligen utgång med brudarna, har börjat bli en liten rutin nu och det är kul eftersom att vi har så grymt roligt tillsamans. Mer om vad som har hänt senare, nu blir det käK!  Kisses






KAOS !

Dåligt med uppdatering har det varit nu förlåt för det! Jullovet bara springer iväg och snart är det tyvärr slut. Får lite små ångest när jag tänker på det, känns som att det är söndag varje dag och at skolan börjar imorn så man itne kan njuta av dagen. Har två dagar att berätta om och jag kan summera båda dagarna med fest ungefär. I söndags hamnade vi hos Jimmy med massa brudar och killar. Blev riktigt kul till slut faktiskt eftersom att vi kaosade haha ;) Igår var jag i stan med rebecca och myste sen blev det en fika med madde och tillus och sen träffade vi även lovisa och Frida där. I går kväll blev det fest i fiskis, ingen höjdare alls. Kvällen bestog av att Haris fick rädda mig från massor av patetiska killar som körde med dom sämsta raggnings replikerna njag någonsin har hört! Idag blir det städning städning och ännu mera städning sen ikväl får vi se om det blir utgång, tjejerna verkar taggade i alla fall. Ja ja vi hörs mer senare, ville bara visa att jag lever! Ciao!

Nu kaosar vi !

Igår kväll blev inte riktigt som vi alla hade tänkt oss. Jag, Feffe och Beccis mötte upp alla i Centrum vid halv 9 som vi hade bestämt. Det var jag, Felicia, Rebecka, Madde, Frida, Feffe, Beccis och Caroline som satte oss på Ingarö bussen sen hoppade även Emeli och Felicia på. Vi åkte hela vägen ut till Skälsmara där vi varit så många gånger förut utan att ha kul men vi gav stället en tredje chans. Tredje gången gillt right? När vi kom dit fick inte killarna vi var med komma in, så vi drog. Vi åkte runt i säkert en timma, kom till Jimmy som skulle ha chill men det sket sig så till slut drog alla hem. Jag och Feffe drog hem till henne och kollade på A Cinderella Story och alla andra drog hem till sig. SÅ vad säger ni brudar, kör vi igen ikväll eller? ;)
Jag kom hem från feffe för ungefär 50 minuter. Har sovit sjukt dåligt inatt eftersom att vi sov med hennes snarkande hund och hennes andra hund som höll på att putta på mig hela natten haha. Planerna för dagen är att fira mamma sen troligen utgång. Men vi hörs mer senare allihopa. Love !

The party don't start untill we walk in

Halli hallå. Sitter här taggad till tusen. Igår blev det bara en chill kväl med Tillus. Kollade film, drog till Coop och köpte godis, träffade några vänner och sov som stockar. Ikväll blir det utgång med ungefär 10 brudar. Så nu ska jag fixa mig sen ska vi ut och kaosa wiiihooo!!!!

Nytt år ny start!

Då var det 2010 då gott folk! har spenderat hela 1:a januari i soffan med några bra filmer och en kompis. Kom hem först vid 3 tiden idag eftersom att jag sov hos en kompis i stan inatt så det fanns inte mycket tid till att göra saker idag. 

Igår blev ett galet kul nyår måste jag säga. Det började lite segt men blev bara bättre och bättre. Jag började kvällen hemma med familjen och käkade en riktigt god middag med hummer och hela köret. Efter det drog jag och feffe till robin en stund och satt där med RObin, Kevin och Ernst och väntade på saltarö bussen som skulle gå klockan 9 där det först var tänkt att vi skulle spendera vårat nyår. Men när vi väl kom dit så drog vi snabbt vidare. Vi hamnade i alla fall till slut på en fullpackad buss mot orminge och alla skulle till en och samma lägenhet. Blev riktigt kul, folk dansade, pratade, alla var bara positiva och vi hade riktigt jävla kul. Vid 12 slaget stog alla ute och kollade på fyrverkerierna och räknade ner och det blev sjukt mysigt. Lite senare drog jag och Feffe oss inåt mot stan och jag slutade som sagt hos en kompis i stan där jag fick sova. Men tack till alla er som gjorde det här året så underbart och minnesvärt!


RSS 2.0