I tried to be perfect

I mina ögon är du perfekt. Jag saknar varje millimeter av dig så att det gör ont.

Smile like you mean it

Då var det tisdag. Kom precis hem från en heldag hos feffe. Bad, sol, skvaller och i taket lyser stjärnorna. Hel mysigt. På vägen därfifrån mötte jag Marie och skjutsade hem henne medans jag ändå va påväg. Nu har jag äntligen börjat sätta igång med min att göra lista. Jag har försökt att städa lite. När jag städar betyder det att jag slänger ner allt i påsar och kastar in det i mitt rum. Så en punkt är nästan klar ;)  Ska även slinga håret idag så då blir det en sak till. Igår kväll hände inte så mycket. Jag mötte Tillus och Emmie vid 8-tiden och vi knatade till hemmesta. Vi fick sällskap av Jonas och James. I hemmesta var det lite folk så vi va där och snackade, gungade och tog det ugnt. Sen drog alla så jag, feffe, Marie och Nickie fick skjuts av Billy till Donken i Nacka eftersom att lilla donken på Värmdö var stöngt. Så vi fördrev  tiden där och sen nr vi kom tillbaka till Hemmesta mötte vi Niklas, Nicklas, Marcus och alex och va med dom ett tag innan alla började röra sig mot mig. Så jag och Feffe fick sällskap hela vägen hem sen gick vi in, tog en traditionell ostmacka och kröp ner och myste och pratade framför OC. En helt okej kväll blev det tillslut iallafall trots lite små insidenter. Nu ska jag kolla ett avsnitt av OC och samla lite kraft sen ska jag fortsätta med städning och slingning sen blir det troligen utgång ikväll. Vi får väll se vad som händer.
   

Three small words

Pappa kom hem med mitt sommarlovs kort alldelles nyss så nu ä man inte strandsatt iallafall. Sitter fortfarande framför OC så min att göra lista är inte direkt kortare. Tillus ringde nyss och jag ska träffa henne och emmie vid 8-tiden. Feffe kommer väll lite senare också när hon har varit hos Blly sen sover vi två här ikväll.



You make my day! <3

Att göra:


  • Städa mitt rum
  • Åka in till stan och handla lite nödvändiga saker.
  • Städa mitt badrumm
  • Slinga håret
  • Träna
  • Försöka att inte tänka på dig varje sekund av mitt liv...

Få se hur mycket av det här jag hinner idag men lite ska jag iallafall kunna pricka av från listan.Vi har fan sommarlov.All tid i världen right?










It takes time


Då var det en nu vecka. Tillusåkte precis. Vi har suttit och kollat på film och pratat en stund såhär på förmiddagen. Jag kom hem runt 12-tiden igår efter att ha varit med lite kompisar. En helt okej kväll men det va skönt att komma hem till sin egen säng sen. När jag kom hem kollade jag på OC till 2 innan jag bestämmde mig för att krypa ner i sängen och försöka få mig en blund. Om ett tag så kommer Feffe hit, vi ska sitta och prata lite, mysa och ha det skönt. Sen senare ikväll så ska vi kanske träffa Tillus och Emmie och lite folk. Jag ska väll försöka ta tag i mitt liv den här veckan och städa lite, åka in till stan nån dag och shoppa lite för mina pengar som jag fick för mina betyg sen har vi ju midsommar att se fram emot nu också. Skönt att få tankarna på lite annat håll nu. Under dom här dagarna har jag blivit farligt beroende av OC så nu ska jag återgå till mitt drömmliv i California.

OC



Hellu. Vädret ute är inte direkt det roligaste, jag ligger nerbäddad i soffan med datorn och kollar på OC. Pratar med feffe och bara tar det lugnt. Snart ska mamma slinga mitt hå sen bär det av till rebecca. Ska försöka få i mig lite mat också.

looking for someone to trust

Igår gjorde dom mig beroende av en gammal OC låt. Lyssna och tänk efter.




Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now
I wish that I could follow through
I know that your love is true
and deep
as the sea
but right now
everything you want is wrong,
and right now
all your dreams are waking up,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives.

Remember when we first met
and everything was still a bet
in love's game
you would call; I'd call you back
and then I'd leave
a message
on your answering
machine

But right now
everything is turning blue,
and right now
the sun is trying to kill the moon,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives

Freedom
run away tonight
freedom, freedom
run away
run away tonight

We're made out of blood and rust
looking for someone to trust
without
a fight
I think that you came too soon
you're the honey and the moon
that lights
up my night

jag saknar dig.

I wish I could follow you

Då var det söndag, jag kom hem från natta för ett tag sen. Vi hamnade där tillslut igår kväll med Simon, Antfolk, Ahlers och feffe som äntligen är tillbaka med oss efter sin olycka. Vi alla drog som sagt hem till Natta, kvällen började lite små kaosigt kan man nog säga men vi hade iallafall roligt. Mitt i natten fick vi för oss att dra till hemmesta, Feffe fick punka, vi höll på att köra över en grävling och alla va dyngsura när vi kom fram. Sen åkte vi tillbaka till Natta där vi satt och pratade och hade det mysigt hela kvällen ända fram tills simon förstörde våran skönhetssömn med ett antal hemska ljud som nog ingen kommer glömma ;)  Nu sitter jag här, mamma är iväg och handlar slingfärg eftersom att jag börjar få lite utväxt så jag ska slinga mitt hår sen bär det nog av till rebecca tror jag.

 


All I have is you


Pyjamasen är av, kläderna är på. Håret är uppsatt. Jag klarade det även idag. Nu ska jag kila iväg och träffa Tillus. Skriver mer om igår och idag senare. Nu vill jag bara ut härifrån.

You don't know what you got untill you're missing it alot

Då var det lördag. Det har gått en dag sen jag såg ditt ansikte sist men det känns som en evighet. Jag hatar det här. Jag vill inte mer. Jag orkar inte mer.

<3

ever thine
ever mine
ever ours

I never pretend to be something i'm not

 
hellu sötnosar. Då var det fredag. Andra dagen på mitt sommarlov som började jääävligt dåligt. Menmen, det är bara onödigt att sitta och deppa, livet går alltid vidare förr eller senare. Just nu sitter jag här med rebecca. Har inte ätit mer än lite makaroner på 3 dagar så min mage kurrar som bara den. Mamma är påväg hem med thai mat, filmer och Ben and Jerrys glass till mig. Får se hur mycket jag får ner i magen när den är såhär tom. Dom senaste dagarna har varit allt annat än vad jag trodde dom skulle bli. Visst det har funnits vissa bra stunder men också vissa dåliga. Idag har jag itne gjort mycket, vaknade runt 12 tiden, känns som att jag sover bort alla dagar. Sen bar det av hemåt. Tiden rinner ivåg och jg bara sover, måste fan ta tag i det här nu! Jag ska krypa upp i soffan nu och kolla på Sex And The City och hoppas att min mat kommer snart. Ta hand om er så hörs vi senare!


I hate waking up without you

Hallu sunshines. Sitter hemma hos feffe nu. Det är första gången sen olyckan som jag och natta har hälsat på henne. Hon mår bättre nu våran lilla jennifer men hon är såklart inte helt bra än. Gårkvällen blev allt annat än vad vi hade tänkt men jag och natta va med Nicklas, Per, Ahlers, Herman och lite folk. Blev jagade av polisen. Sen sov Nicklas, Simon, Ahlers och natta hos mig. Finns inte myket att säga. Jag går mest runt i min egen lilla bubbla med alla tankar som snurrar runt i mitt huvud. Jag försöker hela tiden göra saker som ska få mig att tänka på annat men det är inte lätt. Idag och ikväll får vi se vad som händer. Jag funderar på att bar ligga hemma och ta det lugnt. Hinna samla tankarna lite för mig själv. Jaja nu ska jag fortsätta kolla på film här. Vi hörs mer senare. Ciao!

Vad vore jag utan dina andetag



Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

Du som brukade vara mitt allt


Då var det sommarlov. Har gråtit en hel del idag, känns jobbigt men såklart också härligt. Har vart 2 sjukt jobbiga dagar för mig, därav den dåliga uppdateringen. Efter skolan idag gick jag, marie, emmie och tillus hem till tillus. Sen kom också Lycke. Vi har sovit, kollat på harry pother, spelat guitar hero och jagat myror i stort sett. Nu är jag hemma. Ska börja fixa mig för kvällen snart och sen knata hem till tillus igen. Ikväll blir det grisslinge och sen får vi se vart jag tar vägen. Känner att jag måste få mina tankar på annat just nu så jag kämpar för livet med att hålla mig sysselsatt. Men det är inte lätt. Kärlek är aldrig lätt. Jaja nu ska jag gå och fixa mig lite och tänka på nånting annat än dig.

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


Jag har inte orkat skriva, har knappt orkat ta mig upp ur sängen. Kärlek är underbar men den gör också så otroligt ont. Känns som att jag aldrig har gråtit såhär mycket i hela mitt liv. Men nu är det slut mellan mig och Mattias. Efter nästan 6 underbara månader tillsammans så är det slut. Jag känner mig tom, jag känner mig ensam, jag kan inte sluta gråta. Men jag ska klara det här, jag har mina underbara vänner som hjälper och stöttar mig. Jag hatar kännslan av att veta att jag inte kommer få vakna eller somna till hans andetag. Men vad som än har hänt och vad som än kommer hända så kommer en liten del av mitt hjärta alltid att slå för dig Mattias Falchi. Du var min bästavänn och min pojkvänn och jag älskade dig över allt annat på jorden. Men alla sagor har sitt slut och tyvär även våran. Alla våra minnen kommer alltid finnas kvar, och jag kommer alltid ha dig med mig inom mig. För du var ändå min första och största kärlek och det kan ingen ta ifrån mig. Du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig vad som än händer. 25/12-9/6 <3


After all the pain you put me through

 
Hellu allesammans. Då var det söndag, men nu spelar det inte så stor roll eftersom att det inte är nån mer jobbig skola, imorn ska vi abra städa sen på tisdag är det skansen och på onsdag avslutning. Härlig vecka på gång! Igår kväll blev allt annat än vad jag hade planerat. Jeppe och Seb kom hit en stund sen drog dom vidare och jag åkte hemifrån vid 10-tiden efter en liten insident hemma som jag inte tänker prata med er om här i bloggen. Nog om Igår! Idag vaknade jag runt 10-tiden. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte hem. Jag packade ihop lite saker och drog ner till bryggan eftersom att jag skulle träffa simon en stund innan jag mötte upp rebecca. Så vi satt där och plaskade med fötterna och lyssnade på musik innan jag mötte upp rebecca. Vi åkte hem till mig och lagade mat duktiga som vi var. Sen drog vi till gymmet och tränade och snackade en hel del. Sen körde jag henne till bussen och nu sitter jag här. En jävligt skön dag har det varit idag, jag har gjort saker som jag har velat för en gångs skull och fixat lite planer inför sommaren. Nu ska jag hjälpa mamma med maten men vi hörs mer senare!

You are so sexy my love, You got me trippin' over my tongue

 
Gårkvällen blev allt annat än vad jag hade tänkt. Efter att vi hade varit med Marcus, Alex och dom så åkte ju jag hem. Som sagt hade syrran fest så det gick inget vidare att somna. Jag kilade ner i min pyjamas till köket där dom satt och drack lite choklad och var lite social. Sen runt 1 tiden fick jaag jaga skottkärror som folk sprang iväg med, leta efter skor i skogen, och chasa ut alla människor i min säng så det skulle gå att sova. Vid 2 tiden hade dom flesta åkt hem så då var det bara jag, fredrika, niclas och martin kvar. Martin hade med sig hårfärg så jag färgade hans hår och grejjade innan jag kröp ner i sängen för min skönhets sömn. Alla vaknade runt 10 tiden imorse, då gick vi ner och käkade frukost och låg och jäste framför tv:n en stund innan jag och syrran bestämmde oss för att dra in till stan. Jag va på världens shopping humör men hittade bara lite underkläder. Sen hörde jag att mina vänner simon och Johan va i stan så jag mötte upp dom och va med dom trevliga pysrna ett tag innan jag åkte hem. Kvällens planer är oklara men nått trevligt ska vi väll kunna hitta. Fårse fårse vad det blir.


If i get up I might fall back down again

Jag ligger här och snurrar, jag kan inte sova. Har för mycket i huvudet. Jag tänker på dig, jag tänker på vad som kunde ha blivit vi. Det som förut va så självklart är inte längre det. Jag vet inte varför tankarna alltid kommer när jag ska sova. Jag antar att jag har för mycket tid att tänka då. Jag vill bara vakna upp i någons varma armar. Man blir så beroende av ordet vi. Som tillslut blir till ett jag

Hold me in your arms


Hallu sunhines. Nu var jag hemma, syrran har fest så jag försöker hålla mig undan så gott det går. Kvällen har varit allt annat än lyckad. Vi åkte till natta framåt 8 tiden. Va där tills 10 sen har vi bara åkt runt, träffat lite folk och fryst gärnet. Nu sitter jag här med en varm kopp oboy och kollar runt lite och lyssnar på musik. Det är skönt att sova hemma på helgerna, inte för att jag tror att jag kommer få sova ensam med tanke på alla som ska övernattta här men det är skönt att få samla tankarna för sig själv en stund. Nu ska jag kolla runt på datan ett tag till, vara lite social på msn och sen krypa ner i sängen och få mig en blund innan alla fylle bultar dumpar ner där om några timmar. Hoppas att ni har haft en bra kväll för det var allt annat än vad min var. Ta hand om er själva och ta hand om varandra så hörs vi imorn allihoppa. Sov gott och dröm sött!

I used to look the other way

Nu ska jag ta ett långt och skönt bad. Känner att jag behöver koppla av och stressa ner. Så stör ej!

Where are you now?


Hellu. Då var den efterlängtade fredagen här. Jag kom precis hem, fick sluta tidigare eftersom att jag var klar på sysljöden. Hummöret är inte på topp, jag har ont i huvudet och känner bara för att krypa ner i sängen och glo på OC. Dagen har varit helt okej. Jag lämnade in min Kemi uppgift så nu är det G där också, på spanska fick vi dansa oss igenom lektionen och på matten kollade vi bara på film. Det börjar kännas riktigt konstigt nu när sommarlovet närmar sig. Tiden har gått alldelles för fort tycker jag. Men visst ska det bli skönt med sommarlov. Planerna för kvällen är få, min syrra ska ha hit lite kompisar eftersom att mina föräldrar är borta så vi får se om jag också drar hit lite folk, annars ska vi kanske vara hos natta. Nu ska jag lägga mig och sega framför OC ett tag. Vi hörs mer senare sunshines!

We can runaway


Hellu súnshines! Först och främt ska jag bara säga att den som orkar sitta och skriva kommentarer på min blogg om vad jag kan och inte kan lyssna på för musik kan ge sig. Skaffa dig ett riktigt liv och sluta läsa min blogg isf! Då var det avklarat. Nu tänkte jag berätta om min dag lite granna. Jag vaknade runt 7 tiden och gick till skolan som vanligt. Skolan var precis som vanligt, det är rätt då dlsppt nu när sommarlovet närmar sig så det är skönt. Jag bakade kakor, åt klubba och hade det allmänt mysigt. Fast idrotten var inte så mysig eftersom att det ösregnade när vi skulle ha fotboll, så jag halkade runt på fotbollsplanen som bambi på hal is men lyckades få in ett mål iallafall. Nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av Beverly Hills och har det lite sådär allmänt roligt som man kan ha. Men nu ska jag kila och hitta på nått bättre, tror jag slår en pling till nån liten söt fillur. Vi hörs mer senare när jag är på något bättre humör / josefin


Please tell me you'll stay



Den här låten är till en väldigt speciell person, jag tror faktiskt inte att du vet vem du är. Men ta åt dig av vartenda ord för jag tror inte att du förstår hur otroligt mycket du betyder för mig. Even if saving you sends me to heaven, right?

When I see your smile
Tears run down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay, stay

Teenage turtle


Nu är det bara nedsräkningen till sommarlovet. Tiden har gått så sjukt fort nu på slutet. Skoldagen idag har varit sjukt jobbig och kännts mycket längre än vanligt. Efter näst sista lektionen gav jag upp och tänkte röra mig hemåt. Men sen var jag tvungen att åka till Mattias i Nacka och hämta lite grejer så jag fick stå och vänta på bussen i kylan. Tillslut kom jag iallafall fram till honom. Jag somnade på soffan och vaknade vid 6 tiden vilket inte var planerat. Så då var det bara att sätta fart till bussen. Sen fick jag sitta i kö i en jävla timme för att det var nått fel på nån jävla bro. Så min dag idag har inte varit så himla bra som ni märker. Egentligen borde jag verkigen sitta och plugga nu eftersom att jag har ett IG i kemi att jobba upp och massa inlämningsuppgifter att lämna in. Men jag orkar bara inte. Jag blev iallafall glatt överraskad idag när jag fick VG i musik, känner mig lite småstolt för det ;)  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag funderar på att mysa ner mig i sängen med nån bra film.  Jag får se vad jag hittar på, jag ska iallafall göra nått som jag själv vill för en gångs skull!


Time stands still

Som ni ser så försöker jag fixa om lite här i bloggen. Det går lite sisådär men jag jobbar på det. Jag ahr suttit här enda sen sista inlägget, orkar inte röra på mig. Men nu ska jag iallafall käka lite och sen försöka dra in till stan!

sweetest thing

  
Hallu sötnosar. Då var första skoldagen på den här veckan avklarad. Den känndes sjukt lång och onödig och allmänt hemsk. Mitt humör idag har som ni alla vet inte varit på topp. Massa skit i skolan och liite här och var, sen var det så sjukt varmt så maan orkade inte gå runt i våran ruttna skola idag. Menmen nu ska jag inte tänka på det mer för då åker mina mungipor bara ner igen. Nu sitter jag iallafall hemma. Har pratat i telefonen i 2 timmar så jag har inte hunnit göra så mycket idag. Tänkte försöka ta mig in till stan lite senare och kolla runt lite tänkte bara vänta tills mamma kommer hem så jag får träffa henne först. Så mycket mer än så hade jag inte att säga nu, vi får höras igen senare sunshines. Ciao!

RSS 2.0