2010

Kom igen nu allihopa nu kör vi, 2010 nästa!!!!

Sista dagen 2009

Den 31 december idag. Sista dagen på året 2009. Det känns bra, det känns konstigt och det känns som att jag är uppe riktigt tidigt. Kanske är det nu man ska göra en resumé av det gångna året?
Alla andra kör ju på dom fiffiga listorna men jag känner att jag bryter strömmen lite här.
2009:
Jag vet inte ens hur man ska börja, det har nog varit ett av dom mest händelserika åren i mitt liv. Jag har förändrats ordentligt som person och mognat vill jag nog kunna säga. Jag klarade av något jag aldrig gjort förut, ett 6 månader långt förhållande som även tog slut. Jag har gått igenom några riktigt tuffa tider det här året men det ser ut som att mycket kommer kunna lösa sig nu efter att jag faktiskt stannade upp och tog tag i allt. Ikväll klockan 24.00 är då alla bara ska släppa det förflutna och leva för stunden, få chansen att börja om på nytt. Det tänker i alla fall jag göra. Nu har vi ett händelserikt år framför oss. Det blir gymnasieval, 16-års födelsedag, Spanien i 1 månad i sommar, planerad flytt och en jävla massa överraskningar hopas vi på också. Men nu ska jag leva min sista dag i 2009 så vi hörs mer senare. GOTT NYTT ÅR PÅ ER FÖR FAN!

We might as well be strangers

Kom precis hem efter att ha kollat lite film Hos Tillus med Tillus och Maja. Riktigt mysigt var det, skönt att verkligen bara ta det lugnt en kväll för en gångs skull. 
Jag han till frissan idag trots allt, blev inte helt helt nöjd men det blir man väl aldrig, man vänjer sig väl med tiden. 
Nyår imorgon nu då, har lite olika planer så vi får se vart jag hamnar till slut. Först blir det i alla fall familje middag sen drar jag väl ut vid 8 tiden eftersom att dom har planerat att stänga igen slussen mellan 10 och 2 imorgon kväll. Så för alla er som planerar att åka dit vid den tiden säger jag bara tänk om för det kommer bli svårt. Snart blir det väl sängen för mig, väntar bara på ett samtal från feffe sen kanske kanske kanske jag ska orka städa lite men det är fan tveksamt. Sova låter mer lockande så man kan vila upp sig ordentligt inför imorgon också. Bloggande blir det i alla fal inget mer av idag så godnatt på er och sussa sött så hörs vi under dagen imorgon. Och grattis till min lilla skåning max som fyller år idag, länge sen jag såg dig!

now

Jag och feffe är inte direkt bra på att planera. Vi slutade ute i Älvsjö hos hennes gamla barndomsvän. Rörde oss där ifrån vid halv 1 tiden och började gå den enorma vandringen till Telefonplan där tunnelbanan skulle gå ifrån. Problemet var bara att den sista tunnelbanan hade gått. Men en kompis kollade sl och det skulle gå en buss mot sergel som vi kunde ta. Missade såklart den och fick stå ute i 40 minuter och vänta på nästa. 15 minus var det ute igår och vi var inte speciellt varmt klädda. Sen var vi tvungna att byta buss och tillslut sitta på dionken i en timme och vänta på en hemmesta buss som tog en timme eftersom att det var natt bussen. Så vi spenderade våran kväll resande. Det tog oss över 3 timmar att komma hem, och det ska egentligen ta 1 och en halv så det va riktigt surt. När vi kom hem somnade vi som stockar och nu har hon precis åkt efter en makaron frukost. Dagens planer ser ut som såhär:
Träffa felix som är på väg hit nu
Färga håret om jag hinner
Städa rummet
Dra till Fiskis och hämta vad som behövs till nyår
Sova
Ungefär det där ska jag hinna med, sen får vi se om planerna ändras nånting men just nu är det det som ska göras. Men nu ska jag kila ner och öppna dörren för det plingar. Så vi hörs mer senare! Over and out.

I can whispere you the words

Blev inget städa av för mig. Bara några minuter efter att jag hade skrivit inlägget skrev rebecca till mig och frågade om jag ville hänga med in till stan så jag hamnade där istället. Köpte en jätte fin nyårs klänning som ni får se på torsdag sen solade vi en snabbis också. Nu sitter jag här och funderar på om det ska bli en mysig filmkväll eller om man ska dra ut, men det beror väl på om det dyker upp nått smaskigt eller inte. Hur som helst så blir det i alla fall duschen nu. Love!
b

Vandraren

Halluu gott folk och godmorgon på er alla som har sovit lika länge som mig! Feffe åkte precis, hon sov här i natt efter en kväll som slutade rätt så intressant igår. Vi drog till Ingarö på kvällen där det skulle va fest. Men när vi kom dit så drog alla vidare så vi följde med dom upp till lugnet där det var lite folk. Tiden rann iväg och vi satt och snackade och hade det trevligt. Vid 3 tiden bestämde vi oss för att knata ner till centrum eftersom att lugnet bussarna hade slutat gått men det hade tydligen hemmesta bussarna också så jag och feffe bestämde oss för att kriga hem och gick. Vi gick och gick och gick hela vägen till älgstigen och därifrån lyckades vi sno lift nästan hela vägen hem till mig så vid 20 över 5 var vi hemma. Då¨blev det ostmackor och oboy precis som vanligt och sen en lång natts sömn.
Igår på dagen var jag på Ingarö hela dan med Gustav och även Oliver en stund. Gustav har fått uppdraget att försöka lära mig åka snowboard så vi kämpade på där i den enorma pulka backen, åkte lite fyrhjuling och kollade film och grejer. En riktigt rolig dag var det igår måste jag säga. Jag älskar vintern och jag älskar att vara barn på vintern!!! Åka pulka, snowboard, skidor, snöbolls krig, allt sånt är underskattat! mer av det säger jag bara! Nu tänkte jag ta tag i evighets uppdraget att städa mitt rum så vi lär ju inte höras på några timmar haha ;)

Strike a pooooosee

Riktigt smexiga bilder på mig och beccis just nu. Har legat här och kollat film ikväll. Innan det va vi inne i stan med marie sen träffade jag en kompis och va med honom ett tag :) Nu ska vi snart sussa så vi höres mer imorn gott folk. Puss på er och gratta felix som fyller 17 år idag! :D

Goder morgon

Godmorgon allihopa. Vaknade för ungefär 4 minuter sen av att Rebecca ringde, så nu är hon på väg hit och vi får se om vi drar in till stan ock krigar bland allt folk eller om vi bara tar det lugnt och myser framför en film hemma hos ig i kylan. Igår kväll hamnade vi som sagt på fridhemsplan med två kompisar. Lyckades missa dom flesta tunnelbanorna och bussarna så vi var hemma vid halv 5 imorse efter en riktigt intressant buss resa haha ;) Men nu ska jag käka lite frukost och piggna till så vi får höras mer senare. Men nu vet ni att jag lever i alla fall!

Utgång

Ska börja röra mig mot bussen nu. Feffe och jag ska träffa några kompisar på fridhemsplan. Hörs antagligen mer imorn sunshines!

Just nu!

Waiting for a caaaaaall!!!!! Dags att gå ut snart innan halsen börjar göra allt för ont, har för mycket myror i benen för att bara vara hemma ikväll!

Shopping !

Kom precis hem efter ett par timmar på stan bland allt folk i jul rean. Hittade en hel del fint faktiskt, en jacka, lite blusar och väskor och grejer så jag är riktigt nöjd. Sen börjar jag äntligen må bättre också så det känns riktigt bra. Nu ska jag plocka ihop alla mina inköp och ta en dusch så vi hörs mer om en stund, Ciao !
Today I'm wearing this:
Kofta från Tommy Hilfiger
Linne från Tommy Hilfiger
Jeans från Nudie

SJUUK

Jag vill inte va sjuuk, inte på jul lovet!!! Har legat och kollat på 4 olika filmer ikväll, sen blir det sängen så hoppas vi att jag mår bättre tills mellandags rean som börjar imorn!

Jul Jul

God Jul lite såhär i efterskott allihoppa! Hoppas att ni har haft en lika bra jul som mig. Min jul spenderades med
hela släkten hos mormor och morfar i örebro. Fick massor utav fina julklappar bland annat en liten bärbar
dator, en kamera, massa kläder och massor av annat. Nu ligger jag nerbäddad i soffan, har precis kommit
hem från Örebro och har 40 graders feber och en igen svullnad hals. Imorn hoppas vi att jag mår bättre för då
drar jul rean igång. Skriver mer senare men här kommer lite bilder från min julafton i alla fall.

Moving my hips like yeah

Mamma och pappa är påväg hem med Thai mat till mig. Sen blir det stan med Tillus. Catch you later!

Forget but not forgive

You cut me down a tree, And brought it back to me. And that's what made me see, Where I was going wrong
You put me on a shelf, And kept me for yourself .I can only blame myself, You can only blame me

And I could write a song A hundred miles long Well, that's where I belong, And you belong with me
And I could write it down, or spread it all around. Get lost and then get found. Or swallowed in the sea

You put me on a line, And hung me out to dry. And darling that's when I, Decided to go to sea
You cut me down to size, And opened up my eyes. Made me realize, What I could not see

And I could write a book, The one they'll say that shook. The world, and then it took, It took it back from me
And I could write it down, Or spread it all around. Get lost and then get found, And you'll come back to me. Not swallowed in the sea

And I could write a song, A hundred miles long. Well, that's where I belong. And you belong with me. The streets you're walking on, A thousand houses long. Well, that's where I belong, And you belong with me.

Oh what good is it to live, With nothing left to give. Forget but not forgive, Not loving all you see. Are the streets you're walking on, A thousand houses long. Well that's where I belong, And you belong with me. Not swallowed in the sea.

You belong with me. Not swallowed in the sea. Yeah, you belong with me. Not swallowed in the sea

Julloooov!

Det har varit riktigt dålig uppdatering på bloggen nu i veckan. FÖrlåt för det! Nu är det äntligen jullov, välförtjänt och det behövs verkligen just nu känner jag. Igår efter avslutningen blev det tjejmiddag här med lycke, Emmie, Tillus, Marie och nickie. Det var riktigt mysigt. Efter det mötte vi upp Feffe och drog till Jimmy i ösbydalen som hade lite folk över. Var tänkt att vi skulle åkt till Gärdet men vi vände av ett antal olika anledningar och drog tillbaks till ösbydalen. Sen var jag över hos Frida en stund också. Kvällen slutade i en taxi som släpopte av mig och Beccis i Hagaberg för en lång natts sömn. Idag har det varit en jävligt seg dag, legat i soffan och glott film och haft mig hela dagen. Ikväll får vi se vad som händer men just nu är jag inte speciellt taggad på nånting.

Torsdag

DÅ var det torsdag. Imorgon har vi sista dagen på sista höstterminen i grundskolan. Känns bra, känns konstigt, tiden går så sjukt otroligt fort nu. Idag har det varit en vanlig skoldag, tog en liten sovmorgon imorse sen hade jag redovisning och fick reda på lite betyg och jag säger bara en sak: det går fan bra nu! för första gången känner jag mig nöjd i skolan och det känns toppen! Idag har jag inte gjort så mycket. Var med tillus och madde ett tag sen drog jag hem med en filur och kollade film och hade mig. Har lyckats bli mulad ännu en gång också så nu är det 9 gånger på 2 dagar. Riktigt bra jobbat! Imorn blir det julbord med papi på hans jobb, sen mat handling med tillus sen tjejmiddag. Ska bli riktigt riktigt mysigt !

Dream a little dream of you

DÅ var klockan läggdags, dagarna går så jävla fort nu så man hinner ju knappt sova. Imorn bitti blir det direkt till polisen sen skola och sen mini julafton med Beccis och klippningar :) hörs mer efter allt det. Sweet dreams beauties!

Let it snow vafan!

Halli hallå, ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har prioriterat andra saker dom senaste dagarna. Men nu sitter jag här vi datorn i alla fall och tänkte berätta lite för er om vad som har hänt :)
I lördags vad jag och Feffelio på fest i Evlinge hos david, eller fest och fest kanske man inte kan kalla det men det blev rätt så kul i alla fall. Kom hem till Feffe nån gång på natten, ingen aning om när men när vi väl kom dit somnade vi i alla fall som stockar.
söndags morgonen kom pappa och hämtade mig och jag fick äntligen träffa min stora syster som har flyttat hem igen :D Spenderade hela söndagen hemma och bara tog det lugnt. Sen igår så var det måndag och skola, inget speciellt som hände då, drog hem efter skolan och sen på kvällen fick jag sällskap av en liten krabat som försökte hjälpa mig med det sista plugget men det gick inte så bra så det blev paradise hotel tittning istället ;)
Idag har det varit en sjukt bra dag faktiskt, massa snö, massor av snöbollskrig och en riktigt mysig dag med Tillus och Madde, har även lyckats sova en stund på eftermiddagen så att jag är pigg. Kvällens planer är inte många alls, jobba lite matte, hjälpa mamma med maten, paradise hotel och sova är det som står på schemat för tillfället sen får vi se hur det blir med dom planerna :) Nu ska jag kila iväg och leta efter min frisörsax eftersom att jag har två små krabater som vill bli klippta imorn, så det är bara att börja leta så att jag får det gjort innan jul också.


Above and Below - The bravery
En riktigt bra låt från filmen Never Back down som vi tittade på här idag. Har ni inte redan sett filmen så är det ett måste!

JA JA JA JA JA JA DET SNÖAAAR!!

Sitter här och kollar ut genom mitt fönster där snön öser ner från himlen, det är till och med vitt på marken! :D
Idag är det lördag, seg jävla dag, trött jävla dag, lång jävla dag, ingen bra dag. Men vi får väl se om kvällen har något roligare att bjuda på. Igår var det fredag som ni alla säkert vet. Blev en rättså lyckad kväll trots allt men den slutade med en rätt så misslyckad baksmälla för både mig och Feffe men det är sånt man får ta ;) VI hamnade i Farsta Viken till slut igår efter mycket om och men. Det va Jimmys moster som hade lite chill hemma hos sig så där var vi tills klockan blev halv 2. Då drog vi till Hemmesta och träffade Billy och David som skjutsade hem oss sen så att jag och feffe kunde avsluta kvällen med mackor och oboy som vanligt ;) nu ska jag gå upp, vila ögonen i 5 minuter sen fixa och trixa lite granna. Vi hörs mer senare eller imorn gott folk, ta det lugnt i snön nu och halka inte för fan !

They teach her to be nothing at all

Nu ska jag plåga Tillus och Rebecca lite längre med den här låten från filmen Fröken Sverige som vi kollade på idag ;)
Sugarplum Fairy - Sweet Jackie

Fredag

Halli hallå sötnosar. Fredag då och äntligen äntligen helg! Sitter här med rebecca och tillus, alex och ludde drog för en stund sen. Idag var det ju dags  imorse, det gick bra allting och jag ska dit igen nästa vecka. Sen bar det av till skolan och jag kollade på lucia tåget.  bestog typ av att vara med lite folk och bara gå runt i skolan utan att göra någon som helst nytta. Efter skolan drog jag och ludde och alex till grisslinge och satt och snacka lite sen har jag och rebecca vart hemma hos mig och folk har kommit och gått. Ikväll blir det ferre för hela slanten mer om det får ni höra imorn ;)

<3


Who do you want next to you when all your dreams come true?

Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig

En glad josefin är äntligen tillbaka vid datan. Ja ni hörde rätt ! Jag är på ett strååålande humör måste jag säga, trots vad som väntar mig imorgon klockan 08.00 på morgonen. Möte hos polisen som sagt, och det är inte jag som har varit dum, ingen behöver oroa sig. Vi ska bara ha ett snack om en liten sak som har hänt så det är inget mer med det, och nej det är inte om mop pen för det verkar redan ha löst sig som tur är :)  Nu är klockan snart 20.00 vilket innebär att det bara är ca en timme kvar tills jag får kolla på det så otroligt onödiga men så otroligt bra paradise hotel. Jag verkar vara den ända på jorden som diggar Jackie starkt, en så sjukt skön brud enligt mig, sen kanske hon är blåst visst men inget paradise utan Jackie ;) Var som sagt inne i stan med Tillus nyss, köpte mig en ny kofta, lite armband och ringar. Sånt där småskit som alltid behövs. Jaja jag hade inte så mycket mer intressant att berätta så för att göra det hela lite intressantare skickar jag med en underbar låt som spelades på bussresan hem.
Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen
Jag vet hur många det är som hatar honom men jag hör till en av dom som älskar honom. SÅ för er som inte gillar honom, håll för öronen för här lyssnas det på Håkan ;)
Gillar texten skarpt också!
Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!
Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer


Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv 
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

Som jag minns den...
och som jag minns dig...

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu

Torsdag

Orkar inte ligga hemma längre så jag ska trotsa min sjukdom och ge mig in till stora stan med Tillus när hon slutar halv tre :) Så nu ska jag bara fixa mig sen går jag till skolan och väntar på henne så kanske jag hinner säga hej då till min Natalojn en gång till också. Kisses

Äkta vänner

Att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna

Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den

Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast

Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit
Varför alex bad mig att komma till skolan idag var för att säga dom här orden. Inför hela klassen bara till mig berättade hon varför hon ser upp till mig. Det kanske fick vissa att tänka efter. Det finns så mycket mer i en person än vad man ser på ytan och vad folk tror sig veta om dom. Lär känna den personen istället för att tro att du känner någon som visar sig vara någon helt annan.

Vem var din första kärlek?


No souch thing as a happy ending

Pratade precis med Tillus och vi kom fram till att Värmdö är som en stor dokusåpa utan den romantiska musiken och lyckliga slut.

Onsdag

Imorn blir det till skolan klockan 8 och lämna in mitt Historie arbete som sagt, sen ska jag va med på svenskan också för alex ville att jag skulle lyssna på nått så får vi se vad det är för något. Sen ska jag hämta ännu mer plugg. Sen vid halv 3 så kommer Tillus äntligen och räddar mig från mitt osociala liv som jag levt den här veckan, då ska vi dra in till stan. Ikväll klockan 21.00 blir det Paradise på tv:n, det är inte samma sak att kolla på datan måste jag erkänna ;) känner att mina ögon snart kommer bli fyrkantiga efter allt tv tittande den här veckan, men det är väl sånt man får ta när man är sjuk antar jag.

Karma!

Wiiihoo, fick precis ett samtal från Nacka polisen som sa att dom hade hittat min moppe. Dom har tagit fingeravtryck på den så att den som snott den kommer åka dit med bevis och hela skiten sen så kommer vi få ersättning för hela moppen eftersom att den är helt trasig. Skönt att allting verkar lösa sig tillslut och att han eller dom som gjorde det här kan få betala också känns extra bra :D Sen är jag klar med mitt historie arbete nu också, det som kommer avgöra om jag ska få G eller VG i slutbetyg så imorn är det bara att hålla tummarna när jag lämnar in det :)

Like the open seas and shores

Bättre mår jag tyvär inte. One tree hill är färdig kollat och Rasmus har vart här och lämnat lite böcker och skit så nu är det bara att orka börja plugga. Måste ju göras förr eller senare och förr är bättre så det är vad jag ska göra nu.
.
Gavin Degraw-We belong together. Det blev han idag igen, lyssnar sönder på hans musik just nu känns det som. Riktigt fin låt, riktigt fin text. Jävligt bra helt enkelt. Så lyssna på / J

Onsdag

Ny dag nya tag. Min namnsdag idag faktiskt dessutom. Planerna för idag är en massa plugg. Lite fix här hemma sen försöka bli ännu friskare så att jag ska kunna gå till skolan imorgon förhoppningsvis. Har bara två avsnitt kvar nu av OTH så dom ska kollas först. / Anna Josefin Nilsson

love will light the way


once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
.

Sweet dreams

Nu ska jag ta en liten promenad sen ska jag försöka få en god natts sömn för det behövs. Godnatt

Set out your plan

Känner mig riktigt trött just nu, har legat och hostat blod hela kvällen och febern blir bara värre och värre. Nej idag är ingen bra dag, inte alls. Pappa kom precis hem, mamma är väl på väg också. Han hade med sig lite tidningar och en film så jag ska ha något att göra när jag ligger hemma. Han kan vara bra ibland också min pappa. Nu ska jag kolla lite mer One Tree Hill, är snart klar med alla säsonger, äntligen!! Vill bara veta vad som händer nu.
Gavin Degraw-She holds a key
En underbart söt låt enligt mig.
So, set out your plan,
Break down your walls
Count what you're blessed with
you've counted them all
it's something to say
but you have to search
you might not believe but
Believe me it works

.

Såg precis att jag hade fått lite trevliga kommentarer här i bloggen. Jag är tydligen en slyna, ett missfoster och en wannabe fjortis. Vad skönt det känns att ni alla verkar känna mig bättre än vad jag själv gör då kanske ni kan hjälpa mig att hitta mig själv lite bättre alltså. Tack för hjälpen i alla fall älskar er också!

Fix

Godmorgon sunshines. Har suttit här hela morgonen och slitit med designen som inte verkar vilja som jag vill just idag. Kom precis ut från duschen och hade tänkt lägga på lite fart och passa på att städa och försöka få lite plugg gjort medan jag ändå är hemma. Men nu ska jag kila upp och hoppa i myskläder och börja fixa lite så vi får höras mer senare. Over and out

Godnatt

Kollade senaste avsnittet av Paradise Hotel nu. Tänk vilken tur att tv6 play finns så att man kan kolla det när man vill! Nu är det sängen som gäller, det behövs om jag ska lyckas bli frisk någon gång snart. Godnatt på er allihopa och sov sött så hörs vi mer imorgon då jag förhoppningsvis mår bättre. Kisses!

Jaså?

Jag vet det är lite pinsamt men han Martin från BWO som jag alltid har trott är bög är tydligen pappa nu. Hmm bara jag som trodde att han var bög?

Ses ofta på vimmelpremiärer!

Its' hard to say I'd rather stay awake when I'm asleep

DÅ var det måndag. Har vart hemma hela dagen och kollat på One Tree Hill eftersom att jag har lyckats bli sjuk. Träffade tillus lite snabbt två gånger eftersom att vi alltid har massor att prata om sen så har jag bråkat ännu mer med mr x så allt är som vanligt. Hoppas bara att han ska förstå snart att han ska lämna mig ifred. Och nu antar jag att han gör det eftersom att han läser min blogg. Aja nog snackat om honom. Sjukan jag har lyckats dra på mig är feber, förkylning och en riktigt äcklig hosta som inte verkar vilja försvinna i första taget. Så jag spenderar mina dagar i soffan under massa täcken och filtar. Fick ett konstigt samtal idag också från polisen, jag har fått någon tid på deras stöd center för unga brottsoffer på fredag eftersom att dom tydligen tyckte att jag behövde få hjälp och råd från någon där. Varför förstår jag inte men det lär jag väl få reda på på fredag. Planerna för veckan är inte många med tanke på hur jag mår men jag ska försöka bli på bättringsvägar och bli lite piggare så jag klarar av att gå till skolan och spendera lite tid med Natalojn som lämnar oss här hemma för Brasilien i en månad. Det var nog allt för nu men vi hörs lite senare. Ciao!



Dagens låt

Dagens låt är Fireflies med Owl City. Rasmus med mitt efternamn tipsade mig om den så jag hoppas att han känner sig specieeeell nu !

There's nothing left to say

Då var det lördag och jag ska så småning om börja fixa mig inför kvällen med Tillus som kommer förbi. Idag har jag vart barnvakt hela dagen åt min underbara lilla kusin Charlie som är på besök sen har jag varit med Tillus ett litet tag.
Igår blev det som sagt bio. Vi blev 10 personer tillslut. Vi började kvällen hemma hos Natta sen tog vi sista bussen in mot stan för en kvälls fika och nattbion av New Moon som faktiskt var en liten besvikelse om man jämför med första filmen. Vi kom hem vid halv fyra tiden efter en lång buss färd från stan.
Ikväll blir det utgång med Nädeli, Feffe, Tillus och kanske Lollan. Får se vad vi hittar på :)

Dom här grabbarna gjorde i alla fall filmen värd att titta på ;)

Nighty nighty

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova ordentligt för en gångs skull. Det kan behövas med tanke på att jag kan somna vart som helst och när som helst nu för tiden, på golvet i skolan, på stolen i skolan, på bussen, medans jag kollar på Paradise Hotel!? Inte bra inte bra. Imorgon ställer jag nog klockan på 9 sen ska jag ta tag i alla måsten som jag har imorgon. Men nu ska jag borsta tänderna och sen drömma hela natten. Så vi hörs imorgon, då är det en ny dag! Puss på er !

Run this town

Var ett tag sen jag skrev nu på grund av massa skäl som jag inte tänker ta upp här i bloggen, allt jag kan berätta är att det har varit strul hemma och att jag har spenderat mina senaste dagar hos Tillus och Natta. Idag är det i alla fall torsdag, jag är hemma ikväll och det kommer jag vara imorgon också. Blir alltså ingen skola för mig. Idag har jag suttit hela dagen och kollat igenom allt jag missat av Paradise, gäller ju att hänga med nu ;) Planerna för imorgon är träna, dra till styrmannen och hämta min moppe, plugga, åka in till stan och möta mamma för att hämta mitt cv som finns på hennes jobb. Sen ska jag ut och lämna lite jobb ansökningar och sen på kvällon blir det bio och lite allt möjligt med några kompisar. Så jag har en fullspäckad dag framför mig kan man säga!


Idag var det peter som åkte på Paradise.

RSS 2.0