Onsdag

Då var det onsdag. Bara två dagar kvar i skolan nu och det känns riktigt skönt måste jag säga. Idag var jag först i skolan precis som alla andra dagar. Jag och Feffe var hemma hos mig på en lång rast vi hade mitt på dagen. Efter skolan drog jag och rebecca in till stan. Vi hade massa att prata om precis som varje gång vi ses och vi kollade i lite affärer och fikade och bara pratade helt enkelt. Riktigt mysigt var det och härligt eftersom att vi inte har setts på ett bra tag. Imorn är det torsdag då blir det skola sen blir det plugga och städa som gäller när jag kommer hem och sen senare på kvällen även träning med Becci. Usch vad tråkigt det låter menmen det måste göras förr eller senare tyvär. Idag ska jag försöka sova tidigt för en gång skull. Är allmänt irriterad just nu av olika anledningar så det är lika bra att sova så att det inte går ut över nån stackare i min närhet. Hörs imorn, Kisses!


Godnatt sweeties!

Då började det närma sig läggdags för mig. Imorn blir det skola och sen träffa Rebecca, ska bli sjukt mysigt! Vi ska in till stan och fika direkt efter skolan så vi hörs igen imorn kväll. Susa sött älsklingar och drömm söta drömmar <3


Leads me back to you



Sådär nu är jag tillbaka. Kom hem från örebro igår eftermiddag. Har varit sjukt underbart där borta men skönt att komma hem också såklart, till allt skitsnack och alla bråk som man hittar runt vartenda hörn här. 5 dagar var jag borta som sagt, tänker faktiskt inte dela med mig så mycket av vad jag gjorde där för lite vill jag hålla för mig själv för en gångs skull. Men nu är jag hemma iallafall. Skola som vanligt idag och efter det va  det bara att skynda hem och kasta i sig lite mat sen knata iväg till jobbet. När jag kom hem städade jag lite hemma och tjänade lite pengar eftersom att jag har en hel del jag ville shoppa i helgen.

Nu ska jag försöka ta vara på den här nystarten jag fick i Örebro. Ska sluta tänka så mycket på vad alla andra tycker och tänker, ska sluta ta åt mig av allt alla säger och allt man hör. Man kan bara vara sig själv, finns inte mycket mer att göra. För det är något man aldrig ska försöka göra, ändra på sig själv eller ljuga om vem man är. För en lögn leder alltid till en annan sen går allt åt helvete har vi fått lära oss idag. Nu ska jag bara satsa på att må bra och att se till så att alla mina nära och kära också gör det för det är det viktigaste. Så nu är det bara att titta framåt och inte kolla bakåt, för man kan inte göra någonting åt det som har hänt man kan bara göra det bättre i framtiden och det är det jag ska göra nu. Man ska leva varje dag som att den vore den sista och man ska gå igenom livet utan att ångra någonting. För alla gör vi misstag, stora eller små spelar ingen roll, men man lär sig något nytt efter varje misstag och alla små skit saker leder alltid till något så mycket större och bättre.

Smile like you mean it

Om 2 timmar åker jag och Marie in mot stationen. Hon följer med mig tills lördag sen får jag klara mig själv tills på måndag då jag tror det bär av hemåt, får se vad jag känner för på måndag. Vet inte om jag kommer ha möjlighet att blogga när jag är borta vet inte heller om jag kommer ha lust. Allt får bli som det blir. Nu ska vi alla fall iväg, får se hos vem vi hamnar hos men allt sånt där löser sig. Bye bye Värmdö, hello Örebro!


Far away

Packar för fullt. Har en sista minuten biljett till örebro imorn. Måste bort härifrån nununu

.

If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me

miss those days

Kan inte sova, alldeles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud precis som vanligt. Kan aldrig sova nu för tiden, vet inte rikgtigt vad det beror på. Ligger uppe och tänker hela kvällarna. Mamma ligger och sover, pappa är nånstans på andra sidan jorden och Fredrika bor ju i ENgland nu. Bara jag som är vaken. Man känner sig så ensam och liten ibland. Trots alla människor runt omkring en känns det som att man står helt ensam utan någon att luta sig mot

Tisdagar jag hatar er

Hallu solstrålar. Sitter här helt ny duschad, har precis pratat med Nädeli i telefonen ett bra tag om allt och inget. Har varit en lång dag idag, jobbig och även väldigt bra faktiskt. Började med att man fick stressa till skolan, orkade inte med första lektionen så jag gick runt i skolan lite bara. Sen hade vi syv och sen träslöjd. Mitt under träslöjds lektionen så tappade jag hummöret och orken helt och hållet av olika anleddningar. Kände att det inte fanns nån större anledning för mig att va kvar i skolan då så jag och marie drog ner till konsum och köpte lite mat sen åkte vi hem till mig och låg och kollade på Satc och bara segade hela dan. Lowén kom förbi och kollade med oss sen kom även Coooola Micke  och vi följde Lowén till bussen och mötte upp Emmie. Emmie och Marie drog hem till Marie och jag gick hem till mig och Micke hängde på och hjälpte mig med pluggandet, han märkte att det inte va lätt att få mig att plugga haha. Mamma kom hem me lite nya kläder till mig, riktt fina va dom faktiskt, så i får se vad det blir imorn. Nu ska jag gå och smörja in mig sen ska jag försöka plugga lite mer. Får se om jag kanske slänger in ett inlägg lite senare, ska försöka komma i säng i tid idag.

You know I miss you

Hellu sweeties! Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska självtorka eftersom att jag har bestämmt mig för att inte, inte, inte slita på det. Kolalde på Svenska Hollywood fruar idag som det har snackats så mycket om, jag vet itne om jag ska skratta eller gråta när jag kollar på det menmen underhållande är det iallafall. Idag har jag inte haft mycket för mig. Va i skolan precis som vanligt, älskar våra ¨måndagar eftersom att det är ända dan vi slutar tidigt. Efter skolan drog jag och Maie hem till henne en stund, va där och kollade runt lite bland massa gamla kläder och bilder och grejer. Sen drog vi hem till mig med Ben and Jerrys glass och satte oss i soffan och kollade SATC. Sen så sprang jag för andra dagen i rad, känner mig faktiskt riktigt duktig, och det är riktigt skönt oxå att abra få springa och rensa huvudet en stund. Nu är klockan halv 11 och det känns som att jag borde komma i säng tidigt för en gångs skull men vi får väl se hur det går med det.

  


Dreams do come true, right?

With you beside me I no longer fear. Find me and make me the happiest girl in the world. Cause I'd rather be with you <3


Jag hatar att jag älskar dig


Hellu sunshines. Vaknade vid 11 tiden imorse av att mitt alarm ringde, marie skulle till Jeje så jag följde henne en bit. Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen sen åkte jag till ösbydalen där jag träffade Christoffer och Jimmy. Vi låg hemma hos jimmy och kollade film hela dagen sen ringde marie mig och då åkte jag hem till henne i hemmesta. Vi tog den rosa moppen hem till mig och lagade middag sen kom christoffer och Jimmy över en stund. Sen har vi bara åkt runt ute på vårt lilla Värmdö och träfat massa olika folk, haft muffins krig och fått blommor ;)  Och nu sitter jag här. Klockan är halv 1 och det känns rätt skönt att va hemma med tanke på att vi kom hem halv 5 imorse Efter att ha vart kors och tvärs över hela stan.

Skönt att vara hemma på sitt lilla Värmdö, jag och värmdö har en hat kärlek till varandra har jag kommit fram till.


keeps leaving me needing you



Texten stämmer väldigt bra in på vad jag känner för dig precis just nu.

This time, what I want is you
There is no one else, who can take your place
This time, you burn me with your eyes
You see past all the lies
You take it all away

I've seen it all and it's never enough, it keeps leaving me needing you

Take me away, take me away
I've got nothing left to say, just take me away

I try, to make my way to you
But still I feel so lost
I don't know what else I can do
I've seen it all, it was never enough, it keeps leaving me needing you

Take me away, take me away
I've got nothing left to say, just take me away

Don't give up on me yet, don't forget who I am
I know I'm not there yet, but don't let me stay here alone

This time, what I want is you
There is no one else, who can take your place
I've seen enough and it's never enough it keeps leaving me needing you

Take me away, take me away
I've got nothing left to say, just take me away
Take me away, take me away
I've got nothing left to say, just take me away

Torsdag snart Fredag

Då var det torsdag, en dag närmare fredag. Äntligen äntligen äntligen ska vi få helg!  Idag kom Feffe och natalojn he från sin klassresa så imorn ska jag äntligen få träffa dom små rackarna igen. Vi ska ju jobba tillsamans imorn kväll också. Vi ska hjälpa till på barndiscot i hemmesta imorn och tjäna in lite pengar. Ska faktiskt bli kul. Vi jobbar från 17 - 22 så efter det ska vi väl försöka hitta på något roligt innan fredagen är över.

Planerna för helgen hittills är inte många. Imorn blire jobb för hela slanten och sen förhoppningsvis utgång och på lördag ska vi åka en hög med folk ut till Alex landställe på bullandö och ha det trevligt. Ska bli skönt med helg för det känns som att den verkligen behövs just precis nu. Först måste man bara klara sig igenom en jobbig jävla skoldag till, men nu är det fan bara att bita ihop för nu är det nian och då kör vi på!

Only you



Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me?
Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of his name
When it's only a game
And I need you
Listen to the words that you say
It's getting harder to stay
When I need you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

This is gonna take a long time
And I wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


pLugga med stort L

Tjoho sötnosar. Först och främst måste jag bara få skryta lite, sitter faktiskt och pluggar på riktigt riktigt riktigt för första gången på jätte länge. Känns skönt att få göra klart lite saker så det inte är så mycket sen.
Är som ni alla förhoppningsvis vet onsdag idag. Kan kalla det snagg dagen eftersom att alexandros, stefan och folmer allihopa har snaggat sig idag. Fråga mig inte varför för jag har inte den blekaste. Skoldagen va precis som vanligt, inga stink bomber idag som tur va. Efter skolan gick jag till tomtebo en sväng, käkade lite där sen gick jag hem. Första gången på jätte länge som jag går till skolan men eftersom att min moppe är trasig finns det tyvär itne många andra allternativ. Men nu måste jag fortsätta pluggeli plugga. Hörs mer senare / you so fine



Emma and Märii (: <3

Youäll be in my heart

Usher - You'll be in my heart

Sitter här och försöker fixa med min blogg design men den verkar inte vilja samarbeta. Ska nog börja fundera på att sova snart. Men vi hörs mer imorn, skickar med en otroligt söt låt till alla er som inte kan sova / Josefin


15 september

Kom precis hem från jobbet. Första gången i år och jag kan ju säga att det kommer ta ett tag innan mitt huvud vänjer sig med skrikande 3 åringar, menmen det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.

Skoldagen har varit precis som vanligt förutom att vi hade labb på kemin idag och våran smarta lärare råkade utläsa en stinkbomb så alla fick gå ut eftersom att hela skolan stank. På vägen hem från skolan lyckades jag få punka också så det va riktigt lyckat. Nu är marie och Tillus påväg hit så jag skriver mer senare. Kisses!

I don't need you



I'm free. Free Fallin'

Monday I don't care about you

Kom precis hem från Marie, vi har suttit och snackat ett litet tag och nu så tänkte jag bara blogga sen ska jag försöka sova.

Jag vaknade i tid för första gången sen skolan börjat idag. Sjukt skönt att slippa stressa för en gångs skull. Skoldagen va skön, hade klassfoto, spex foto och sen slutade vi vid halv 3. Direkt efter skolan åkte jag och träffade Madde eftersom att hon inte ville va ensam när hon skulle till vårdcentralen och ta spruta. När det va klart drog jag hem, gjorde mig iordning och sen åkte mamma och jag in till stan. Blev ett par nya pumps, bilder kommer jag lovar men just nu är jag alldeles för trött för att fixa det. Mamma och jag gick iallafall på bio. Det va smyg premiär på stieg larssons andra film. Ingenting för mig dirket menmen det va kul att ha sett den iallafall. På vägen hem fick jag övningsköra en bit, får ju egentligen inte det än men mamma och jag har börjat testa lite smått nu iallafall. Är ju trots allt bara 6 månader kvar tills man får börja övningsköra. Nu ar jag egenligen sjuuk lust att lägga mig och kolla på en film men då kommer jag vara död imorn när jag ska jobba, det är första gången på terminen för mig eftersom jag va på klassresa, ska bli kul att se vad det är för nya barn som har dykt upp, har faktiskt saknat alla mina små sötnosar lite granna  även fast som kan vara så sjukt jobbiga.

last goodbye

Jag har bara en sak att säga till dig och det är att du är så jävla ute ur mitt liv som man kan bli.


sometimes i'm gonna have to loose



Äntligen är jag nöjd med min hårfärg! färgade ju om det idag så det blev lite mer chokladbrunt och det blev faktiskt jätte fint. Passade på att toppa mig lite också eftersom att det va lite slitet, bilder kommer imorn för just nu orkar jag inte kämpa med att ladda upp bilder här eftersom att blogg.se inte verkar vilja samarbeta med mig idag.

Kom precis hem från hemmesta där jag träffade marie och seb en snabbis, vi gjorde inte mycket förutom att sitta och snacka men efter ett tag blev det rätt kallt så jag rullade hemåt. Innan jag åkte dit kollade jag och Marie på Hannah Montana the movie, haha tyck att jag ät töntig om ni vill men jag tyckte faktiskt att den va bra, jag och marie satt här och grät lite smått i slutet när hon fick sin drömmprins ;) 

Imorn är det skola och klassfoto som gäller sen blir det bio med mamii på kvällen. Får se om jag hinner blogga innan dess annars slänger jag in ett inlägg när jag kommer hem. Men nu ska jag in och nörda på farmville. Hörs senare sötnosar!


''Efter regn kommer solsken''


U2 - Sunday bloody sunday
Den här låten passar bra in idag.


Då var det söndag. Hatar söndagar bara massa måsten att göra. Jag och marie vaknade för några timmar sen, huvudvärken sprängde och magarna kurrade. Vi gick upp och mamma fixade pannkakor åt oss. Nu har hon åkt hem och jag och mamma tänkte åka in till stan där jag ska toppa mig och tona håret lite brunare. Får se hur det blir, lägger upp bilder på resultatet ikväll.

Nu kanske jag ska ta och berätta lite om igårkväll. Kvällen blev allt annat än vad vi hade tänkt oss om jag säger så. Den började med att vi va taggade till usen. Drog till Älvsjö med marie, feffe, felix, emil och charlie. I älvsjö hade Adam fest. När vi kom dit va det inte mycket folk alls men efter ett tag va det fullt i hans lilla fyra. Kvällen rullade på och vi hade sjukt kul faktiskt. Tyvär så slutade den dock i tårar av massa olika anledningar som jag inte orkar ta upp här. Jag och marie hoppade av bussen i grantomta och tur som vi hade så kom Andre och Briff åkandes så dom skjutsade hem oss.Sen somnade jag och marie vid halv 4 tiden iallafall.

Nu ska jag rulla iväg till stan, nervös som vanligt när det handlar om en frisör menmen det är väll bara hålla tummarna. Hörs mer senare!





No stress

Hellu sunshines! Är hemma från en dag på stan, käkade lunch med mamma, pappa, lill kusinen och morbror och hans fru. Sen gick vi på stan en stund och jag köpte en vinterjacka, och lite blusar och grejer. Marie är påväg hit nu. Vi ska fixa oss tilsammans, sen kommer oxå feffe och klockan 7 bär det av till Älvsjö för fest med felix. Hinner inte skriva mycket mer nu, för jag måste hinna fixa allt innan vi ska dra. Ha det så bra så hörs vi senare eller imorn. Kisses!

Miss u L ! <3

God morgon

Godmorgon allesammans. Klockan är bara 09:48 och med tanke på att jag somnade klockan 2 så tycker jag att jag är uppe riktigt tidigt faktiskt. Det känns skönt att va uppe i tid för en gångs skull. Nu har syrran åkt som sagt, va uppe och sa hejdå till henne imorse så nu sitter hon på flygplatsen. Om 7 veckor ska vi träffas igen. Planerna för dagen har jag inte riktigt hunnit tänka på igen. Får se vad jag hittar på. Men vi hörs senare allihoppa. Puss!



Älskar låten!

Grillkväll

Hallu sötnosar. Har precis suttit uppe och pratat med min syrra ett tag, om 8 timmar åker hon sen får man inte se henne på ett tag. Ska till England i oktober och hälsa på henne men det är ett tag tills dess.

Ikväll blev det grillkväll med alex, ahlers, filmer, simon, rille, erik, feffe, lollan och natta nere vid vattnet i heghulta. Riktigt mysigt vare faktiskt. Vi grillade korv, marschmallows och korvbröd. Det smakade väll lite sisådär men det va riktigt mysigt. Rullade hemåt därifrån vid 11 tiden och träffade jeppe och hans kompis på vägen så jag stannade och snackade lite med dom sen va jag tvungen att tanka innan jag åkte hem och det tog sin lilla tid med tanke på att jag inte är sådär jätte duktig. Menmen nu är jag iallafall hemma, känns skönt att va hemma tidigt för en gångs skull faktiskt. Nu ska jag vara lite social på msn sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite för imorn blir det upp tidigt och säga hejdå till syrran. Hare bra och festa lugnt ikväll allihoppa!




Sjukling

Hallu. Nu är jag hemma från adrian. Har sjukat med honom helda dagen, vi har kollat på film, jag sov i några timmar sen satt vi och snackade och rökte vattenpipa, allt sånt där som man brukar göra när man är sjuk haha :P    Nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och sen ikväll blir det nog grillkväll eller fest. Får se vad jag orkar nu när jag är sjuk men ligga hemma tänker jag inte göra den saken är säker.



Super adrian! :D  du kommer väl ihåg våran låt? :)


Ajajaj

Idag stannar jag hemma från skolan, mina små lungor och mina halsmandlar gör ontontont så idag bäddar jag ner mig framför tv:n får se om jag går över till adrian sen och sjukar med honom.

Hoppas ni mår bättre sunshines! Pussar och kramar


Sönder lyssnad låt


Första och sista 9d1 !

Tjulululu på er. Då var det torsdag. Halsen svider, lungorna värker och huvudet dunkar. Jag och alla som bodde i mitt rum på klassresan mår ungefär så just nu, så blir det när man sover typ 5 pers i samma säng och är med varandra hela dagarna. Menmen det va det värt.

Klassresan va som sagt bra. Det blir svårt att beskriva den utan att låta som en medeltids människa så det är ingen idé att ens försöka. Vi hade massor av utomhus aktiviteter hela dagarna, så som sumo brottnig i sånna där mega dräkter och jag som är så kort nådde ju knappt ner så alla puttade mig och rullade mig över gräsmattan tills jag hade träningsvärk. Vi cyklade tandem cyckel, hade massa sammarbets övningar, badade (eller halkade i kanske man ska säga klumpig som jag är) och hade det bara skönt, sjukt mysigt vare och det känns tråkigt att vara hemma faktiskt. Idag gick jag till skolan som vanligt, försov mig som en tok men jag orkade inte stressa, skoldagen va skön för vi hade inte mycket på schemat. Fick sluta redan 14.10 idag. Efter skolan åkte jag till Nacka och träffade en kompis och nu är jag hemma. Ska försöka vara lite med min syrra ikväll eftersom att det bara är 2 dagar kvar tills hon flyttar nu. Imorn kanske jag blir hemma från skolan med tanke på hur min hals känns vi får se. Men nu ska jag bjuda på lite bilder från våran underbara klassresa, sista och första med 9d1!








Gottland nästa!

Just nu sitter jag och camar med allan ballan biggy, han är så coooool. Hahaha. Nu är jag iallafall färdig packad i stort sett, tog med mig mer än jag behöver det vet jag men det är alltid bra, visst vi ska till en öde ö men kläder behöver man iallafall right? Blev inget av att träffa min kompis i stan, jag bestämmde mig för att ta hand lite om mig själv istället med en hårinpackning och en ansiktsmask. Pratade nyss med min kompis från nynäshamn också och gullig som han är ska han sitta och vänta på färjan med mig i en timma imorn så då lär tiden gå fort. Jag träffar honom ju inte så ofta eftersom att vi bor så långt ifrån varandra så det är lika bra att passa på när man är där. Nu hade jag tänkt att vara lite social på msn ett tag sen ska jag gå upp och packa klart det sista innan jag går och lägger mig. Kommer inte kunna blogga förns på onsdag nu, men tro inte att jag har slutat för det för nu blir ni inte av med mig så det så. Ciao!


I'm back on track!


Då var det tänkt att jag skulle börja blogga igen.
Var ett riktigt bra tag sen jag skrev nu och som ni ser håller jag på att jobba på en ny design oxå men det lär ta ett tag innan den blir klar med tanke på mina klumpiga fingrar och problem med att tänka menmen. Idag är det söndag, söndagar är tråk dagar. Man gör allt man måste och för mig har fet blivit att städa mitt rum som såg ut som bagdad och att packa. För imorn bär det av på klassresa. 3 eller 4 dagar på Gottland jag har inte riktigt koll. Kul ska det bli iallafall, slippa skola och stress här hemma och bara åka bort ett tag. Jag blir hämtad i Ålstäket imorn bitti sen blir det färjan från nynäshamn ut till gottland. 
Idag har jag som sagt unyttjat mitt damp hummör och städat mitt rum. Natta sov här så hon hjälpte mig lite imorse sen åkte hon hem och jag fortsatte med mitt evighets jobb.  sen träffade jag Allan, Micke och Lucas ett tag och nu sitter jag här. Känns som att jag alltid hamnar vi datorn förr eller senare, dålig vana säger jag bara.

Igår hade min syrra avskeds fest här hemma med sina närmsta vänner. För om bara 6 dagar flyttar hon till England för att plugga i 3 månader. Ska bli skönt att komma ifrån varandra ett tag men jag kommer sakna henne som en tok här hemma. Det kan nog vara bra att hon åker bort ändå för då uppskattar man varandra mer sen när hon kommer hem. Så hon hade lite folk här som sagt, det va sing star, dans, simmturer på berget och en hel del annat. Jag drog hemmifrån vid 10 tiden och då stog alla och dansade för fullt. Jag gick till grantomta och mötte natta och feffe sen drog vi in till stan. Vi trodde att vi skulle på fest men efter en hel del missförstånd och kaos så slutade det med att vi stog och dansade och sjöng på pendeltågs stationen i flemmingsberg med felix. Vi va iallafall hemma vid 2-tiden, feffe hade åkt hem med sina föräldrar men natta följde med till mig och vi låg och pratade ett tag sen somnade jag som en stock men det gjorde tyvär inte hon, efter 2 bommuls tussar i öronen somnade hon en timme senare haha. Nu hade jag tänkt att åka in till stan och träffa en kompis sen måste jag verkligen packa klart. Men vi hörs senare gott folk för nu är jag tillbaks!


Tur att jag har dig snuttan, tack för att du finns!
Märi <3 you so fine


RSS 2.0