There are many things that I would like to say to you but I don't know how

There is a somebody for everybody

Människor ramlar hårt precis som du och jag

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad själv

For some reason I can't explain, once you go there was never, never an honest word

 

Kom precis hem från Feffe, sov där med Natalojn igår kväll. Vi va hos nädeli först sen drog vi hem till Wille en sväng och sen åkte vi hem till Feffutt där Feffe började snarka ganska snabbt och jag och Natta låg och pratade ett bra tag tills jag somnade. Vaknade av att Hampus stog och slickade mig i ansiktet, riktigt mysigt måste jag säga. Nu är jag i alla fall hemma, gick vägen genom skogen från grantomta hem och då insåg jag att hösten verkligen är här. Alla färger som egentligen ska sitta på träden ligger på marken och luften är sådär härligt kall, alldeles lagom för att bli lite rosig på kinderna. Så där gick jag, lyssnade på alldeles för hög musik och gick och sjöng för mig själv, såg inte ens bilen som rullade irriterat där bakom mig. Klart man går och drömmer på dagarna, det är en av dom få sakerna här i världen som är gratis.


When one falls in, another can't get out

Då var det torsdag. Har precis vart och sagt hejdå till Marie och Nickie ocn nu ska jag upp och vika mina kläder hade jag tänkt. Skickar med en underbar låt som kommer göra er alla på strålande humör!
The Kooks - Naive
En låt jag shakade till i England. Kommer aldrig tröttna på dom här grabbarna!

sömn löser alla problem

Då va martins hår klippt, blev jättebra faktiskt, vad som känns extra bra är att jag kanske är bra på nått trots allt! :D  Nu blir det en varm dusch, lite käk och sova en stund så får vi se vad som händer sen, nånting ska man väl hitta på, ska i alla fall säga hej då till Marie och Nickie lite senare. Jaja vi hörs mer sen. Over and out!

Det finns dom där speciella

You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
You're lovely but it's not for sure
That I won't ever change
And though my love is rare
Though my love is true

Det va ju det där...

Länge sen nu igen. Tänker inte ursäkta mig har helt enkelt bara inte haft tid. Har hälsat på min underbara syster i London och spenderat mycket tid med Marisen Grisen. I alla fall, sitter här och väntar på att Martin ska komma över för jag ska klippa honom, ska bli spännande att se hur resultatet blir. Känner mig helt mörbultad i kroppen efter att ha ramlat av stolar hela kvällen igår, va med Marie, seb, wille, danne och gb hemma hos seb, sov där och gjorde en hej dundrade pannkakas frukost i morse som tyvärr smakade skit men men det är sånt som händer. På vägen hem från seb imorse stannade jag och marie vid Värmdö Kyrka och hälsade på hennes pappa och gick och kollade runt. Då slog en tanke mig, va fan håller alla människor på med? dödar, mobbar, utnyttjar, kränker och förstör folk. När man gör något sånt mot en människa påverkar man inte bara den enstaka personen utan alla i den personens närhet också, tänk er själva hur många miljoner människor det blir i slut ändan. Varför inte bara släppa allt onödigt skit, fokusera på sig själv och sina nära och kära och inte slösa så mycket tid på att lägga sig i vad andra gör för vad tjänar vi på det? ingenting. Vi gjorde en jättebra övning i engelskan där man skulle berätta lite om sig själv för någon sen skulle den återberätta det för någon annan sen skulle det fortsätta så och då insåg jag hur mycket historier förändras när dom sprids, Det är helt sinnessjukt egentligen. Jag förstår inte hur jag eller någon annan har orkat lägga ner så mycket tid på skitsnack, bråk och snea blickar. Visst det är klart att konflikter får och kan komma upp men dom är till för att lösas, mellan personerna det handlar om. Aja jag ska inte tjata mer nu vi hörs mer senare. XOXO

Nighty

Dålig uppdatering här under helgen. Ni får ett inlägg imorn om allt som har hänt, nu ska jag försöka sova. Ciao!




Miss those days

             

Tisdag

Första avsnittet av desperate housewives för säsongen har precis börjat. Just nu är det paus så jag tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt. Imorse försov jag mig, vaknade klockan halv nio men orkade inte stressa så jag tog en liten sovmorgon. Skoldagen var som vanligt, var så sjukt trött idag bara så det fanns inte mycket ork till att gå på lektionerna. Efter skolan drog jag och Marie hem till mig och hade en mini spa dag. Det va jätte skönt faktiskt, sen drog hon hem och jag satte igång med det omöjliga jobbet att städa mitt rum. Det tog en timme men till slut var det klart. Bjuder på en liten före efter bild. 

         

I'll be right here with you

When you feel your heart's guarded
And you see the break's started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me
Just when you think your bout to turn back
'Stead you might crash
I'll be your ground

feel sorry for YOU

är så trött på allt skit snack. säg vad ni vill, tro att jag inte hör, tro att jag inte vet. tycker bara synd om alla er nollor som måste trycka ner andra för att må bra själva. over and out

Måndag

Då var måndagen avklarad. Kom nyss hem från Marie, pappa fick hämta mig för jag vågade inte gå själv i mörkret efter allt som har hänt. Fick övningsköra lite mer, börjar faktiskt gå riktigt bra nu. Jag och marie gjorde inte mycket idag, hon klippte mig idag, vi klippte även Lycke på tomtebo, sen va vi med massa folk, lagade middag, skrattade, pratade, spelade Yatzy och tränade och hade oss lite. Riktigt mysig dag faktiskt med några undantag för ett antal händelser under dagen. Nu sitter jag här. ska rusa till sista avsnittet av hollywood fruar så vi hörs efter det!

M to the arie här då.

Nu kommer jossan läsare fördubblas nu när jag skriver här. mohaha.
min lilla fjärtis är och duschar. seeeegt, riktigt segt. hon är sjukt långsam. här sitter jag i alla fall och muppar mig på farmville. jag är då level 31. snacka om att jag borde skaffa mig andra intressen ibland...
Regnet verkligen öser ner nu, och vi sitter och väntar på ett samtal från min Mr. D. Vi kanska ska med honom till hans kompis ikväll och glo tv och ta det lugnt, sjukt skönt med tanke på att man inte direkt blir partysugen av det här vädret. Hur som helst. Idag sov jag och jossan hos en killkompis till oss efter att vi varit ute i ängsvik. vi somnade väl runt 4 och vaknade halv 11 igen. han är verkligen sjukt gullig han som vi sov hos. När vi kom dit frös vi så att vi skakade så då bäddade han åt oss med dubbla duntäcken i hans soffa och gjorde mackor och varm choklad till oss. där låg vi, jag jossan, han och en till och såg på film, verkligen sjukt skönt att bara ta det lugnt ibland. När vi vaknade sen på morgonen åt vi mackor och kollade på disney channel till typ klocken två, sen så gick vi barfota hem till mig eftersom ingen av oss orkade gå hem i klackar. När vi kom hem till mig frågade mamma om vi skulle med till en invigning av en ny salong i mölnvik, vi hade ingenting bättre för oss så vi åkte med. Min syster och hennes sambo kom dit med deras 7 veckors bebis också, jag är världens stoltaste moster till världens underbaraste erik. <3 sen körde mamma oss hem till jossan igen, hennes mamma bakade världens godaste hallon/äppel paj som vi åt med vaniljsås. mums verkligen, och här sitter jag nu.. jossan är snart klar får jag hoppas. och jag ser nu att mina solrosor är klara på farmville, så nu ska jag skörda. ha en bra fortsatt lördagskväll. Hoppas verkligen saker blir bättre än nu för oss också.

XOXO marie.

You forget where the heart is



En gammal sönder spelad låt. Den får mig att tänka på en väldigt speciell person som jag idag tyvär tror att jag har förlorat. Du betydde så otroligt mycket för mig, tror aldrig att du förstod det. Jag litade på dig, jag kännde mig trygg med dig, du fick mig att känna mig värdefull, du fick mig att känna som att jag var allt du såg. Jag saknar dig så otroligt mycket, jag saknar det vi hade om vi någonsin hade nått. Jag saknar leendet som spred sig över mina läppar varje gång jag såg dig. Jag saknar att kolla in i dina ögon och inte se något annat än just dig. Just precis den sekunden jag kollade dig djupt inn i ögonen känndes det som att du och jag var det enda som existerade, det enda som betydde något. Jag vågade aldrig säga till dig vad jag verkligen kännde, jag ville så görna men jag vågade aldrig. En dag ska jag göra det, en dag när jag vågar, en dag när jag kollar in i dom där ögonen igen. Då ska jag berätta hur otroligt värdefull du var och fortfarande är för mig. Då ska du få veta att du inte är ensam, att jag finns och alltid kommer finnas här för dig vad som än händer. För du va så otroligt speciell för mig, har inte varit med om något liknande med någon annan person i hela mitt liv, vad jag än gjorde och hur mycket jag än försökte så satt du alltid där inne i mitt huvud och i mitt hjärta. Varje gång du gick tog du en liten bit av mitt hjärta med dig. En dag, en dag då ska jag säga allt det här till dig och då vill jag att du ska förstå att jag alltid kommer finnas här </3

Snabbt

Har precis vart och kört ett pass Core. Nu blir det idol. Hörs mer senare sunshines! <3

RSS 2.0