Länge sen

Hellu sunshines. Long time no seen. Har hänt så sjukt mycket dom senaste dagarna. Fredagen vill jag inte ens prata om, hände så sjukt mycket och till slut brast det. Men en person lyckades lysa upp hela min dag. Måndag idag då, en härlig och väldigt slapp skoldag, gjorde inte mycket alls förutom att strosa runt och prata med lite folk. Efter skolan träffade jag och Nädeli Filip en stund sen drog jag och adrian hem till mig. Efter ett tag åkte jag även med fredrika till Amanda och sen körde vi tillsamans i ungefär 2 timmar på gymmet. Det va jätte skönt tt äntligen komma igång och träna igen. Har mycket mer att skriva om men det hinner jag inte. Ha det så bra älsklingar så hörs vi snart!

Do you feel like I feel


Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har varit så sjukt störd och klumpig dom senaste dagarna. Igår när jag var hemma hos falchi snubblade jag på mig själv och ramlade ner för trappan så nu har jag blåmärken över hela ryggen och knäna, sen lyyckades jag fastna med min tå i räcket så jag stukade lill tån. Måste säga att det var lite komiskt men det gjorde jävligt ont också. Efter trapp historien igår drog jag och falchi hem till mig, rummet är ju förtfarande inte koalrt men jag har en stor och skön säng att sova i nu iallafall så vi är här lite oftare. Jag och Mattias åkte iallafall och spelade fotboll i Hemmesta, det va jättemysigt måste jag erkänna. Dagen idag har varit väldigt bra. Vi blev jagade av ett särbarn på lunch rasten, han morrade åt oss och sprang efter oss, sen var det nån dikt tävling också. Dagen gick fort och efter skolan drog vi hem till Mattias och tog det lugnt. Nu är han på innebandy träning och jag är här, tänkte hoppa in i duschen.

Imorn är våran efterlängtade fredag här, ska åka in till stan med Nädeli efter skolan och kolla till piercingen och shoppa litegranna. Får se vad jag kommer hem med. Nu ska jag iallafall gå och hitta på nått så jag känner mig lite viktig. Puss på er sunshines!

Tisdag



Klockan 00.30 inatt ramladae mattias in i mitt hus med nyckeln som han har. Jag sov som en stock och hade inte hört när han hade ringt 5 gånger. Vaknade av att han kröp ner i sängen bara sen somnade jag om. Vid 7 tiden imorse fick jag sen släpa honom upp ur sängen. Skoldagen rullade på som vanligt, inget speciellt hände. Efter skolan drog jag till avslutningen med jobbet. Gick väldigt bra, skänt att få ledigt från det ett tag nu. Nu har jag slängt ihop lite saker i en väska, skulle egentligen träffat adrian idag men det han jag tyvär inte. Ska dra till Falchi där jag ska sova inatt. Hoppas allt är bra med er sötnosar <3

Bilden är från New York 09. Nånting jag saknar!


You look so beautiful today


You look so beautiful today
When you're sitting there it's hard for me to look away
So i try to find the words that i could say
I know distance doesn't matter but you feel so far away
And I cant lie
Every time I leave my heart turns gray
And I want to come back home to see your face
And I
Cause I just cant take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait
I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it wont stop bleeding
But I can wait
I can wait forever

Long time no seen



Hallu sunshines!
Då var det måndag. Skoldagen har varit som vanligt förutom att jag äntligen kunde ta min moppe och den rosa hjälmen till skolan ;) Hade även årets första utomhur lektion vilket var sjukt kul eftersom att det va fotboll, gick faktiskt rätt bra måste jag säga. Efter skolan skjutsade jag falchi som en jävla chaufför för att han skulle hämta ut massa biljetter och sen skulle han till bussen. Sen drog jag ner till bryggan och satt där i 2 timmar och bara tänkte en hel massa och pratade emd nädeli. Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen som varit.

Lördag: Jag mötte Nädeli och Feffe i hemmesta. Vi satt där ett tag innan vi bestämmde oss för att dra in till stan en sväng, där lodade vi runt i nån timme sen åkte vi till Gurra där vi träffade Filip, Robin, Ralle och några fler. Sen bar det av till Grisslinge där nån randoom Hanna fyllde år tydligen så vi satt där ett tag. Men inget drag var det nånstans så vi satt i hemmesta och pratade lite emd matte och Seb innan jag fick skjuts hem. Vid 1 tiden ringde min telefon, då var det Mattias som ville bli hämtad vid grantomta, så det va bara att rulla upp och hämta honom. Vi låg och pratade till 4 innan vi somnade på en madrass i mitt vardagsrum eftersom att alla sängar var upptagna.

Söndag: Mattias väckte mig vid 9 tiden för att vi skulle upp tidigt och hämta kära och köra till IKEA. Sen hämtade vi alla möbler, slängde ut dom gamla och jobbade hela dan. Det är en del kvar men det blir riktigt fint. När det är klart ska ni få se hur det blev :)

Det va allt om min helg, nu ska jag hoppa i säng och försöka sova lite innan jag måste hämta mattias vid bussen vid 11-tiden, till och med taxi chaufförer behöver sova...   Kisses


Äntligen moppekort!

Hallu sunshines. Har precis kommit innanför dörren efter att ha kört lite moppe eftersom att jag fick mitt efterlängtade moppekort igår. Passade på att skjutsa ut Tomas till Bullandö när jag inte hade nått bättre för mig, och jag känner att det krävs en hel del träning för att jag itne ska få panik varje gång jag ser en rondell;) Gårdagen blev allt annat än vad vi hade trott men ändå rätt lyckad. Jag åkte hem till Nädeli vid 6 tiden och satt där ett tag och vi pratade en hel del och tog det lugnt. Sen mötte vi Feffe i Hemmesta. Vi satt där rätt länge innan vi bestämmde oss för att ta en snabbis till Donken, sen satt vi där ett tag och sen drog vi till Mörtnäs där någon som hette Isabell hade fest, det va massor av folk vilket var trevligt :)  vid 12 tiden skjutsade jonas mig till bussen och Falchis mamma som hade varit i stan plockade upp mig och skjutsade hem mig till dom.  Vi låg och kollade på film och jag somnade på hans mage och låg och pratade i sömnen med honom i en halvtimme innan han fattade att jag sov. När vi vaknade vid 11-tiden imorse var det frukost sen hämtade papi mig och sen bar det iväg på moppen. Nu sitter jag här, ska ta en varm dusch och sen röra mig mot natta. Vi ska möta upp Feffe ikväll som vanligt sen får vi se vad som händer. Jaja nånting ska vi väll kunna hitta på. Hoppas ni har en bra kväll sunshines så hörs vi mer senare ikväll eller imorn. Love

Hos nädeli

Nu är jag hemma hos Nädeli ute i landet ingenstans. Träffade Marcus och 2 randoom på bussen vilket var trevligt eftersom att jag fick lite sällskap. Jaja vi ska iallafall ta 20 nånting bussen härifrån och möta Feffe. Hoppas ni får en trevlig kväll sunshines!

Helg

Då var skolveckan äntligen över och en efterlängtad helg är här. Dagen har varit väldigt vanlig, fredagarna är alltid sköna. Ikväll har jag inte så mycket planer än, ska träffa Nädeli och Jennifer iallafall sen får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag göra mig iordning sen bär det av till nädeli en sväng innan vi ska möta feffe i hemmesta:) Kisses!

Göra mig glad



DU är underbar!

Länge sen


Hellu sunshines!
Har inte skrivit på 2 dagar nu, beror på att jag inte har bott hemma eftersom att om målningen av  mitt rum är i full gång och gästrummet är upptaget av en utbytesstudent som ska bo här i en och en halv vecka. Rummet går frammåt, väggarna blir jättefina och jag är riktigt nöjd med mitt färg val :)  Skolan rullar på, Feffe är ju tillbaka i skolan nu så det känns bra. Jag tar det rätt lúgnt, nu när c laget är borta på prao är det itne mycket folk på varken spanskan, matten eller prest ämnena så det är väldigt lugnt, men också väldigt tomt i skolan. Jaja det var allt jag hade att berätta. Ha det bra älsklingar och håll ut för imorn kommer våran efterlängtade fredag. Ciao!

IKEA



Har haft en heldag på Ikea och massa andra möbel affärer med mamma och pappa idag. Äntligen är vi igång med att
göra om mitt rum. Har köpt färg, säng och garderob idag. Vi får hem möblerna på lördag. Ska också åka och handla lite gardiner, kuddar och grejer. Jag ska inte avslöja för mycket utan ni får se när det är klart. Idag har jag bara rensat ut alla grejer och gamla möbler och imorn börjar vi måla så det blir spännande. Ikväll ska jag hem till mattias, hans mamma kommer och hämtar upp mig om en halvtimme så jag ska väll kila och paka ihop lite saker inför skolan och allt imorn. Tänkte lägga upp lite bilder från dagen men min dator verkar inte vilja göra som jag säger idag så det funkar inte. Ni får en bild på min underbart söta lill kusin Charlie istället, min egen lillebror. Det var allt för idag kisar. Kisses

Sista lovdagen



Godermorgon alla morgon pigga.
Vaknade för ungefär 30 minuter sen av att nån idiot ringde på våran hemtelefon. Fattar dom inte att man ligger och sover? Menmen nu är jag uppe iallafall. Planerna för idag är att åka och kolla lite färgprover och möbler till mitt rum eftersom att vi äntligen ska göra om. Har ingen aning om vad jag ska välja för färg men det löser sig nog. Tänkte att jag skulle berätta lite om gårdagen.

Igår: Jag knatade till Hemmesta vid 8 tiden där jag mötte upp Natta och Feffe. Vi drog till Donken en snabbis sen ringde Feffe Matte som var och grillade med lite folk i Haghulta så dit bar det av. När vi kom fram var Seb, Matte, Jeppe, Marcus, Tom, Sandra och sandras kusin där. VI satt och eldade och hade oss, frös rumporna av oss och lyssnade på musik. Sen hämtade Feffes mami oss vid 1 tiden och skjutsade hem oss. När jag kom hem kollade jag ett avsnitt av OC och sen somnade jag på momangen / Josefin

Utgång

Nu ska jag knalla till hemmesta och möta Nädeli och Jennifer. Ha en underbar sista kväll på lovet nu! Ciao!

Sommar!



Hejsan sörnosar!
Har precis suttit ute i 2 timmar och solat, sjukt skönt väder det är ute idag. Det känns nästan som sommar. Tänkte ta och berätta lite om gårdagens kväll.

Lördag: Pappa skjutsade hem mig till Nädeli där Feffe redan va. Vi gjorde oss iordning sen gick vi till bussen. På bussen mötte vi Marie och Emma som va på väg till bossesbacke. Vi gick av i centrum och knatade upp mot skolan där vi mötte Rabba sen gick vi till bossesbacke där det va en hel massa folk. Vi satt där ett tag, sen såg jag att Linus va där så jag satte mig och pratade en hel del med honom. Feffe och Nädeli drog hem till Rabba och jag gick med Linus, Kevin och martin till Shell. Dom köpte korv, jag köpte korvbröd. Sen körde Matte och Jeppe in där på moppe så vi snackade lite med dom sen framåt 2 tiden knatade jag hemmåt, kollade ett avsnitt av OC och somnade.

Det var allt jag hade att berätta just nu, men vi hörs mer senare. Ut och njut av det fina vädret nu sunshinea! Kisses

Kort inlägg

Hej sunshines! Har precis kommit hem från en släkt träff hos min mormor och mofar. Nu ska jag göra mig iordning och sen bär det av till Nädeli och Jennifer. Vi får se vad vi hittar på ikväll. Vill ni nånting så nås jag på mobilen hela kvällen 0700382562     Ciao!

Lemon tree





  
Igår fick vi ju som sagt äntligen träffa våran Jennifer, känndes som att vi inte hade träffats på flera månader. Hon kom hem till Nädeli vid 6 tiden, vi pratade en hel massa sen mötte vi Jeppe och Seb i hemmesta. Vi drog till Kopparmora badet av någon konstig anledning och satt där och försökte tända en brasa, sjöng sommar sånger och hade det trevligt. Sen drog Feffe och Jeppe hem till sig och vi andra till Nädeli där även Jonis, Lund och Anton va. Seb badade bubbelbad, blötte ner hela mig oxå och nädeli, sen kollade vi på Never Back Down och myste. Tiden gick sjukt fort och jag vet egentligen inte vad vi gjorde, spelade kläd biljard typ. Vi somnade inte förns vid 6 tiden, sebastian snarkade som en hyena så jag och nädeli bytte rum. Imorse gick vi upp och städade sen kom min pappa och hämtade mig. Han har kommit hem nu och jag fick en massa fina presenter som ni ska få se senare :) Just nu sitter jag och pratar i tele med Nädeli, är så sjukt trött eftersom att jag bara har sovit 3 timmar inatt, menmen sånt är livet. Vi får se vad vi hittar på ikväll, ska antingen sova tidigt eller så ska jag hitta på nått med Feffe och Nädeli, ha det bra sötnosar! Puss på er sötnosar<3


Torsdag

 
Hejsan älsklingar. Kom precis hem från Mattias, dom skjutsade hem mig innan dom åkte in till tåget eftersom att dom ska till Malmö idag så då får man inte träffa honom på ett tag. Vi gick på bio och haed det mysigt igår kväll, sen åkte vi hem till honom och kollade på film och bara tog det lugnt. Planerna för idag är att träffa nädeli och Feffe som ÄNTLIGEN har kommit hem. Ska bli sjukt härligt att äntligen få träffa min lilla thailändare. Får se vad vi tre hittar på men nånting ska det bli iallafall. Jaja vi hörs mer senare älsklingar. Pusspårumpan <3

Nädeli <3



Hellu Sunshines! Hoppas allt är bra med er. Påsklovet rullar på i full fart och jag har knappt haft nån tid att skriva som ni har märkt. Jaja ska berätta lite kort om lite saker som har hänt iallafall. Har ju flyttat in hos nädeli, träffat Falchi en hel del oxå. Här kommer lite kort om dom 2 senaste dagarna.

Tisdag: Jag åkte hem från falchi på dagen och feixade mig lite och packade sen drog jag till Nädeli. Där va Filip, Robin och Haris som precis skulle till bussen. Så dom drog och jag och Nädeli satte oss ner och tog det lugnt och pratade en massa. Sen Åt vi hos hennes Farmor och Farfar. Gick ut med Elvis och sen drog vi till Hemmesta där vi fixade lite saker och träffade lite folk. Käkade även ost korv på Shell vilket var väldans trevligt, blev bästa vänner med korv gubben. Sen drog vi till Ceentrum där vi träffade Freddan och stog och pratade lite med henne tills våran efterlängtade buss kom. Då va klockan 11 så bussarna till boda hade slutat gå så vi tog en taxi från ängsvik och drog hem till Nädeli. Där satte vi oss på balkongen och pratade, skrattade en hel del, lyssnade på musik och hade det almänt trevligt. Timmarna sprang iväg och vi kom väll i säng vid 4 tiden nån gång.

Idag: Vi vaknade runt 11 tiden och gick upp och kollade på OC. Sen kokade vi makaroner och gjorde ost sås som vi åt till frukost. Låter inte speciellt smarrigt men det va det ;) Sen kollde vi lite mer OC och jag tog 1 bussen hem för att hämta lite saker. Vad som händer senare visar sig men nått ska vi väll hitta på.

Puss på er Sunshines <3


Tänker du komma hem?



I haven't been home for a while
I'm sure everything's the same
Mom and Dad both in denial
An only child to take the blame

Sorry, Mom, but I don't miss you
Father's no name you deserve
I'm just a kid with no ambitions
Wouldn't come home for the world


Vart är du någonstans?

Pappa

Ny piercad!

Han inte skriva igår men äntligen har jag tagit den där jävla piercingen! Det gick jättebra och blev jättefint så jag är supernöjd :) Efter att jag och nädeli hade fixat piercingen åkte jag mami och falchi och hyrde lite filmer köpte lite godis och mysye framför tv:n med Saw 5, P.S I love you och Patrick 1,5. Det va jättemysigt och sen somnade tidigt vilket verkligen behövdes. Idag gick jag upp vid 8 tiden, falchi låg kvar i sängen och susade och mamma skjutsade mig till Nacka där jag har varit hela dagen och fixat mitt moppekort. Klarade provet med 1 fel och lite hjälp från snälla Laura ;) en kille körde rakt in i en gran på uppkörningen, och en tjej ramlade, några körde också ner i diket, va lite småläskigt att se.  Kvällens planer är oklara, nånting ska jag och nädeli iallfall hitta på sen får vi se vad det blir. Hinner inte skriva mer än så nu, puss på er sötosar. mjao <3

I was born to tell you I love you

 
Shulu sunskines!
Har itne vart så duktig på att uppdatera på ett tag men nu ska jag skärpa mig jag lovar! Har inte hänt så mycket, har varit hemma och varit sjuk en hel del, träffat min älskling vissa dagar och varit med min underbara Nädeli. Skolan rullar på, hade möte igår med min mentor och vi har lagt upp nått jävla åtgärdsprogramm för att det ska gå bättre för mig igen så nu är det bara att ge gärnet! Imorn bär det av in till stan, ska pierca naveln ÄNTLIGEN! Jag är sjuukt nervös måsta jag säga, dom ska dra en jävla nål igenom min navel!?! men det är bara att tänka på resultatet. Får se vem förutom min kära mamma som jag tar med, den personen kan räkna med en eller två krossade händer kan jag säga. Vet inte vad jag ska skriva mer, våren är här, alla är glada, tussilago tittar fram och solen skiner. Livet rullar helt enkelt och just nu känns det som att allt är väldigt bra. Imorn är det bara en vecka kvar tills underbara Feffe kommer hem, ska bli sjukt kul att träffa henne efter all tid! Det var allt jag hade att bjuda på idag. Puss på er sötnosar!


RSS 2.0